Dersimiz SEO Bir web sitesi bizler icin bir mağaza gibidir. Ona ne kadar iyi bakarsak oda bize o kadar katkı sağlayacaktır. Onun ust sıralarda gorunmesi bizi herzaman mutlu edecektir. Cunku onun ust sıralarda olması cok ziyaret edildiği yada ziyaret edileceği anlamına gelmektedir. Bugun arşivimde onemli bir kaynak olduğunu farkettim ve sizlerle paylaşmak istedim. Web sitesi olan yada yeni kurmayı duşunen herkes icin faydalı olacağını duşunduğum bu kaynak, web sitenizi ust sıralara cıkarmak icin dikkat etmeniz gereken her ayrıntıyı size videolar vasıtasıyla anlatılan ozenle hazırlanmış bir urundur. GoogleSEO Gorsel Eğitim Videosu Web sitenizi Google SEO ( Search engine optimation) ile Google’a tanıtın… Web sitenizin arama motorları taragından daha iyi tanınması ve analiz edilmesi icin bu eğitimde yer alan detayları uygulayın, yapılan aramalarda web siteniz hep ust sıralarda yer alsın.
İcindekiler: Neden SEO? Arama Motorları Nasıl Calışır? Dizin Nedir ve Onemi Nedir? Web Siteniz Nasıl Olmalı? Sayfanızı Kolay Tanımlanabilir Alanlara Bolun Tıklanabilir Yazı ve Duğmeler Gurultu Seviyesini Azaltın Gereksiz Kelimelerden Kurtulun Karmaşadan Kurtulun Ziyaretcilerinize Nerede Olduklarını Acıkca Belirtin Amacınız Nedir ve Nasıl Pazarlamalısınız? Web Siteniz Nasıl İndekslenir? Web Sitenizin Değerini PageRank ile Olcun Hızlı İndekslenme Nasıl Gercekleşir? Site Haritası ile İndekslenmeyi Kolaylaştırın Web Siteniz Nasıl Banlanır! Gizli Metin Kayıt Yontemleri Uzun Giriş Sayfaları Bedava Bağlantılar Yukselmek, İyi Yerlere Gelmek İcin Gerekenler En Onemli Unsur: İcerik Back-Link ve Onemi Nedir? Doğru Anahtar Kelime (Keywords) Nasıl Secilir? Alan Adı (Domain) Secimi Nasıl Yapılır? Programlama, Tasarım ve CSS W3C Nedir? İcerik Yonetim Sistemleri Web 2.0 ve SEO İnternette Başarılı Olmak – Son Soz Buradan İndir Rar pass: 123456 Web sitesi olan ve kurmayı duşunen herkesin işine yarayacağını tahmin ediyorum. Umarım faydalı olur.