Arkadaşlar benim Mybb forumum var ben bir anasayfa hazırladım forumun kendi portalı pek hoşuma gitmediğinden flash lı bi sayfa...Fakat yardım istediğim konu bu anasayfada bi bolumde formda en altta bulunan istatistik bolumundeki Kod:
Kullanıcılarımız xxxx konu icinde toplam xxxx mesaj attılar. Toplam xxxx kayıtlı kullanıcımız var. Son kaydolan kullanıcımız, xxxx Hoşgeldiniz! Bugune kadar en cok xx kullanıcı xx-xx-xxxx, xx:xx PM tarihinde cevrimici oldu.
bunu html sayfamda gercek zamanlı yayınlamak istiyorum...yani HTML yi elle editlemektense yeni bir kullanıcı kayıt olduğunda yada yeni konu acılıdğında forumdaki gibi aynı zamanda bu anasayfamda da gozuksun... forumda index_stats ın icindeki kod Kod:
$lang->stats_posts_threads $lang->stats_numusers $lang->stats_newestuser $lang->stats_mostonline
bu....Bu nu nasıl yapabilirim .htaccess dosyası oluşturup ic.ine kod koymak falan o kadarını oğrendim ama front page de o php kodlarını yazamıyorum yada edit programı oalrak ne kullanayımda yazayım? Yardım eden herkese şimdiden teşekkurler... __________________
HTML sayfasının icine PHP kod eklemek ? ? ?
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- HTML sayfasının icine PHP kod eklemek ? ? ?