arkadaşlar misafir olarak giren biri yani uye girişi yapmamış biri konuları goremiyor yani forumda konuların yerine henuz yok yazısı yazıyor boş gorunuyor forum yani, konuların yerine uye girişi yapmayanlara " konuları goruntuleyebilmek icin uye olunuz " yazısını nasıl yazarım birde en altta online olanlar bolumu de şoyle Online rekorumuz: 14 Uye ile (Dun Saat 11:39 AM) gercekleşmiştir. ¤ Adminstrators ¤ Admin ¤ Co-Admin ¤ Super Moderator ¤ Moderator ¤ Ozel Uye ¤ Uye burada adminstrators mod ve uye zaten orjinalinde vardı forumun ben ayrıca admin ve co-admin ekledim ama mesela co-admin yaptığım biri online listesinde gozukmuyor aynı şekilde admin ve ozel uye de oyle ben yeni rutbe oluştururken mi hata yaptım acaba son soru yeni uye olan birinde kullanıcı adı yerine vbullettin menu falan birşeyler yazıyor bu sadece 1 kişi de oldu nasıl duzeltirim ? sıktım biliyorum ama bir soru daha mesela imza da sağ alta yazıyorum ama bu ortaya geliyor bunu nasıl duzeltirim bu soruları cevaplayana rep benden __________________