Byethost'tan ucretsiz hosting alımı(Resimli Antalım)
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Byethost'tan ucretsiz hosting alımı(Resimli Antalım)
-
08-10-2019, 03:19:11Merhaba arkadaşlar; Bircok arkadaşımız ucretsiz ve duzgun bir hosting firması aramakta, Bu istekleri karşılayan en duzgun firma ise byethost firmasıdır. Sizlere Byethost'tan ucretsiz olarak nasıl domain alınacağını aşığa işlem basamaklarında gosterdim. İşlem 1: İlk olarak buradan hosting sitemize gidip "Free Hosting" butonuna tıklıyoruz. İşlem 2: Acılan sayfada "Click Here to sign up for free hosting" yazısına tıklıyoruz. İşlem 3: Burada doldurulması gereken alanları resim uzerinde belirttim. İşlem 4: Burada bize işlemimizin gercekleştiğini ve email hesabımıza gitmemizi soyluyor. İşlem 5: Burada mesaj icerisinde belirtilen linke tıklayarak kayıt işlemimizi tamamlayan son işlemi de bitiriyoruz. İşlem 6: Burada istenilenleri resimde gosterdiğim gibi ayarlayınız. Eğer ben kendim forum,wordpress,joomla,dle gibi sistemler kurmayacağım, byethost ekibi bana otomatik olarak kursun diyorsanız."DO NOT INSTALL SCPIRT" uzerine tıklayarak acılan pencerede kurulması istediğiniz scpirti seciniz. İşlem 7: Burada ise ekranda gozuken zamanın dolmasını bekliyoruz. Zaman dolduğunda sayfa otomatik olarak yonlenme yapacaktır bir sonra ki sayfaya. İşlem 8: Burada bize, FTP kullanıcı hostu, kullanıcı adı ve şifresi, Kontrol paneli kullanıcı adı ve şifresi, MySql kullanıcı adı ve şifresi verilmiştir. Ayrıca cpanel kullanıcı adı ve şifresi Kontrol paneli kullanıcı adı ve şifresi ile aynıdır. Not: Şifrelerde İşlem 1'de kayıt olurken oluşturduğumuz şifrelerdir. Saygılar/Prif26 __________________