Arkadaşlar forumdaki cash fiesta anlatımlarına bi goz attım biraz yetersiz geldi onun icin ben resimli anlatıorum.İnşallah işinize yarar Eğer internet başında cok zaman geciriyorsanız bu anlatacaklarım tam size gore.Aşağıda anlattığım şeyleri adım adım uygulayarak ayda baya bi yuksek rakamlara cıkabileceksiniz... Sistem cok basit.İndireceğiniz bir program siz nette sorf yaparken veya boş boş oturuken kendi capında calışıyor. Oncelikle siteye girip uye oluyoruz Not:vereceğim link referanslı linktir.Burdan uye olursanız banada ufak bir katkıda bulunmuş olacaksınız.Size hic bir şekilde etkisi yok merak etmeyin.Sadece bu dokumanı hazırlamamın ufak bir karşılığı.Anlayışınız icin teşekkurler... http://www.cashfiesta.com Uye olup giriş yaptıktan sonra buraya tıklıyoruz programı indirecez Programı indirdikten sonra dosyaların upload etmesini beklioruz ve bittikten sonra kullanıcı adımız ve şifremizle giriş yapıyoruz.Karşımıza şoyle bi ekran gelecek. Burdan kırmızı ile gosterdiğim yerlere belli aralıklarla tıklamanız gerekior.Siz tıkladıkca mavi okla gosterdiğim paylaco yuruyor ve koşuyor.O yururken veya koşarken sizde para kazanıyorsunuz.Oturursa bişe kazanamazsınız... Arkadaşlar istikrarlı olursanız para kazanırsınız.Para alanalr var adres bilgileriniz doğru girin cek evinize geliyor. Bol ve hayırlı kazanclar Edit: Kendi ID'niz ile referans vermek yasaktır... __________________