Lutfen Yardım! Google İndexlenen Sayfalarımı Siliyor!
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Lutfen Yardım! Google İndexlenen Sayfalarımı Siliyor!
-
08-10-2019, 03:04:14Merhaba arkadaşlar. Gercekten şu an web site konusunda cok zor durumdayım ve sebebinin ne olduğunu da hic bilmiyorum? Benim blogger'dan bir web sitem var. Bu web sitemi google gercekten cok sevmişti. Adını yazdığın an en ust sırada ve altında hani diğer sayfalar felan cıkar yaa orneğin frmtr'deki gibi aynı o şekildi. Bir yazı yazdığım an en fazla, oda en fazla 20 saniye icinde hemen indexliyor google kayıtlarında yerini alıyordu. Fakat ben php diliyle kendime bir web site sistemi kodlamam gerekiyordu. Bu kodlama 2-3 gun surdu. Kodlamaya başladıktan sonra blog sitemde yazı yazamadım 4-5 gun felan. Diğer 1-2 gunde unutmuştum. Şimdi google indexlemeyi bıraktı nedense. Hemde hic indexlemiyor. webmaster araclarından dizine eklenen url'lere baktığım zamanda sayfalarımı gercekten cok hızlı bir şekilde siliyor. 3-4 gunde 100'e yakın sayfamı silmiş. ve 1 haftadır durmadan makale paylaşıyorum. site haritası guncelliyom. bir şekilde dikkat cekmeye calışıyorum olmuyor. Acaba bunun sebebi nedir lutfen bir yardımcı olun arkadaşlar lutfen? Not olarak: google webmaster tools'da iki adet kayıt ettim. biri www yazarak diğeri www yazmadan. Gerci bunun bi etkisi olacağını sanmıyorum. En başından beri boyleydi ama ben gene soyliyim dedim. Bilen arkadaşlar lutfen yardım etsin...!! __________________