Bilişim Teknolojileri uzerine hizmet veren firmamıza 25 yaşını aşmamış Bay - Bayan, hızlı klavye kullanma yeteneğine sahip eleman alınacaktır. Web konuları uzerinde eğitim almış ( Kurs- Okul vb. Olabilir) veya İnterneti iyi derecede kullanabilen kişiler firmamızla bağlantıya gecebilirler. Calışacak arkadaşlarımızın gorevi, şirket ic işlerinde destek vermek, yayınlanmakta olan sitelerimiz icin guncelleme, ( tarafımızdan verilen eğitim doğrultusunda) bloglar, icerikler , bazı veri girişleri, mail gonderimleri,link bağlantıları, sitelerimize gelen kayıtları kontrol etme ve firmamıza ait yazılımlar icin teknik destek verme, kargo takibi kısacası tam anlamıyla şirket ici tum konulara destek verecek ve İnternet konuları icerisinde gorev alınacaktır. Başlangıc maaşı 700 TL Maaş + Yol + Yemek + SSK Şirket ortamında İnternet teknolojileri uzerine duzgun bir firmada cumartesileri 3 'e kadar hafta ici 09:00 - 19:00 saatleri arasında calışabilirim - " yol ulaşım " sıkıntım olmaz uzun vadeli calışırım - sabırlı ve oğrenmeye acığım diyorsanız cv nizi [email protected] mail adresine hemen yollayabilirsiniz. Cvlerinize varsa mutlaka referanslarınızı ekleyiniz. __________________