E-ticaret girişimi ?
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- E-ticaret girişimi ?
-
08-10-2019, 02:52:11Merhaba arkadaşlar sizlere aklımda uzunzamandır bulunan bir iş fikrini soylemk istiyorum bu iş hakkında sizlerinde goruşunu almak istiyorum cunku cevremde bana bu konuda tam destek olabilecek fikir verebilecek pek kimse yok konuya gelecek olursak, şuanda askerim askerliğimin bitmesine 5 ayım kaldı geldiğimde e-ticaret e atılmayı duşunuyorum urunler ise Gelin el cicekleri, baş cicekleri ve aksesuarları daha once gittigidiyordan bircok satış yaptım ki gordum bayanların bu tur şeylere gercekden ilgisi yoğun, bu işi profosyonelce internete taşımak istiyorum yuzlerce modelin bulunduğu bir plartform, google,facebook,radyo,gazete gibi alanlarda reklamlar duşunuyorum bunların site ici tasarımlar urunlerin daha iyi on plana cıkması icin mankenler ile calışmalarda duşunuyorum, ayrıca uretim sıkıntısı olmadığı icin zaten bulunduğumuz bunye turkiyenin bircok yerindeki gelinlik mağazalarına cicek aksesuar gonderiyor, sanal bayiler oluşturmakda istiyorum, bizzat bayilerle yuzyuze goruşmeler vs. sizce boyle bir proje tutar mı ? maliyetli bir iş olacağını biliyorum en azında gozumde en buyukleri ise reklamlar en iyi e-ticaret paketleri nerdek baksak 2500 tl civarlarında. dediğim gibi sizinde bu proje hakkındaki fikirlerinizi alabilirmiyim ? __________________