TURKCELL - AVEA MOBİL ODEME AKTİF Yer Sağlayıcı Faaliyet Belge Numarası ; 2919 Web Sitemiz ; http://omakbilisim.com Msn Adresimiz ; [email protected] Mail Adresimiz ; [email protected] Firma Adresi: Ataturk Mh.Surmenler Cad.547 Sokak Bahceşehir Sitesi B Blok ( Ukra Aşağısı ) Esenyurt/İSTANBUL Telefon Numarası ; 0538 627 86 01 Vergi Numarası: 58756162336 Vergi Dairesi: Esenyurt Vergi Dairesi Files Seceneklerimiz TR TİPİ FİLES Gormek İcin Tıklayınız OZEL FİLES Gormek İcin Tıklayınız KOLAY FİLES Gormek İcin Tıklayınız METİN2 VDS FİYATLARIMIZ Stok Sayıları 1GB Haric 10 Adettir. 1GB İse 20 Adet 1GB ; 20TL ( Kazancınız 15 ) 2GB ; 40TL ( Kazancınız 15 ) 3GB ; 60TL ( Kazancınız 10 ) 4GB ; 75TL ( Kazancınız 15 ) Her Hangi Metin2 Vds Paketlerimizden Birini Alana ; COM + NET + ORG / HOST ; 25TL Bizden Sizlere Ucretsiz Extra Hizmetlerimiz KULLANICI PANELİ ADMİN PANELİ MARKET PANELİ DESTEK PANELİ FORUM Tum Sunucularımız Ortak Ozellikleri Sunucularda P2P & WorldPort ve Diğer Acıklar Kapalıdır Sunucularda Dc & Lag & Loss & Atma , Gibi Sorunlar Yoktur Sunucularda Firewall ve DDOS Korunması Mevcuttur Sunucularda Uyku Modu & Girişlerin Kapanması Gibi Sorunlar Yoktur sh ıslem.sh Ozelliği İle Kimseye İhtiyac Duymadan Sorunlarınızı Cozun! Kimseye İhtiyac Duymadan Oyun Yedeğini Alma Kimseye İhtiyac Duymadan Unutulan Navicat Şifresini Oğrenebilirsiniz. Kimseye İhtiyac Duymadan Log'ları Tek Tuşla Temizleme! Odeme Secenekleri Kredi Kartları ; Banka Hesapları ; TUM BANKALARDA 5TL HAVALE PARASI VARDIR.. Şube Kodu: 1249 Hesap Numarası: 0006609 IBAN: TR350004601249888000006609 Hesap Sahibi: N**** A*** Hesap Numarası: 00158007300712334 IBAN: TR240001500158007300712334 Hesap Sahibi: N**** A*** Hesap Numarası: 10208049 Hesap Sahibi: N**** A*** Ozel Olarak Msn Adresimizden İsteyin. 1-Misli.Com Odemesi Nedir ? 2-Oncelikle Merhabalar OmakBilişim Muşterileri,Misli.com odemesi hesabımız olmayan Bankaların Sizleri Madur Etmemek İcin Acılmış Bir Mevduat Hesabıdır. 3-Misli.com Odemesi ( İş Bankası - Teb - Garanti - DenizBank - HSBC ) Bankaları Yararlanabilir. 4-Akbank - Vakıf Bank - Ptt Hesaplarımız Olduğu İcin Bu Bankalar Misli.com Odemsine Dahil Değildir. 5-Misli.com Odemesi Nasıl Yapılır ? 6-Misli.com Odemesi Size Vereceğimiz T.C Numarası Uyelik Numarası Ve Telefon Numarımızı Yukarda Belirttiğimiz ( İş Bankası - TEB - Garanti - DenizBank - HSBC ) Atmlerinden Yapabilirsiniz. 7-Sadece Verdiğimiz Bilgileir Yazacaksınız Aksi Taktirde Odemeniz Onay Almayabilir. 8-TC ; 35593934562 9-Uyelik Numarası ; 32820815 10-]Tel ; 0538 627 86 01 HANGİ BANKADA MİSLİ ODEMESİ NASIL YAPILIR ? 12-İş Bankası ; TIKLA OĞREN 13-Garanti Bankası ; TIKLA OĞREN 14-TEB ; TIKLA OĞREN 15-Deniz Bankası ; TIKLA OĞREN 16-HSBC ; TIKLA OĞREN Firmamızdan Haberler ve Duyurular 11.03.2013; Muşterilere Ozel Yardım Paneli Hazırlık Calışmaları Başladı Maximum 16.03.2013 Tarihine Kadar Surecektir.] 06.03.2013; 1 Kereye Mahsus Files İsteğe Gore Editlenerek Muşteriye Teslim Edilecektir. 05.03.2013; Tr Tarzı Filesimiz Aktif Oldu. 04.03.2013 ; 3 Muşteri Getirene 1GB Metin2 Server Bedava. 04.03.2013; Org AlanAdı 15TL Fiyat Duşuruldu. 03.03.2013; Oyun İci Destek Elemanı Alındı 02.03.2013 ; Mobil Odeme Sistemi Başvurusu Yapıldı. Muşteri Yorumları ; Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen Realcemackers
Serverimi Kısa Surede Verdiğiniz İcin Teşekkur Ederim. Onerilir.
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen Mrktime
Benim bir sunucum var OmakBilisimde'de Kesintisiz . Tavsiyem, 7/24 Destek'de var. Zaten arkadaşlarımızın Kişiliği Ortada Sağlam files. Hicbir pvp server'da olmayan ozellikler var. Zaten harika bir insanlar . Hayırlı Satışlar bol Kazanclar emin olun pişman olmayacaksınız.
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen kalombasil1999
Teşekkurler Her Anında Telefon + Msn + Ticket Desteği var Ozel destekler var !! Onerilen Bilisim omakbilisim !
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen ogzhnygt
Harika Bir Bilişim... Diğer bilişimlerden Farkı... Sizinle İlgileniyorlar Ve Uygun Fiyat... Herşeyi Harikaaaaa
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen avni5353
Cidden! Soyluyorum! Cidden! Diğer Bilişimleri Boşverin! Yemin ederim msn goruşmesinde attıgım mesaja anında cevap veriyorlar ayrıyetten herseyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyorlar. Mobil odeme ile Server Aldım Şuana Kadar Ne Kapandı Ne Bişe Oldu Sorunsuz Tıkır Tıkır İşliyor. Hayırlı Taşlar!
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen pitt34
.com'lu site + metin2 sunucusu aldım gayette hızlı kuruldu ve sorunsuz işliyor. Sağolun.
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen P3RF3CT
Site + Metin2 Sunucusu Aldım! Guvenerek aldım 200 Lira Yatırdım Cidden Ne Lag var Ne Bişe Msn hemen cevap geliyor.
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen IOnLyMetin2I
ilgi buyuk sanırım başarılar guzel bir deneme olmş
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen tun1998
Yesil Network'un Bizzat Muşterisiyim Hizmetleri Kimsede Yok Diger Bilisimler Ucretle Yapıyor Fakat Yesil Network'un Butun Musterilerimiz Bizim İcin Eşittir Anlayışı Sayesinde Ek Ucret Talep Edilmeden Yapılıyor İstekleriniz Benim Oyunum Gelin Bakabilirsiniz
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen PiXMaa
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen rotten27
Cok İyİ fİrmadir tavsİye
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen GebenEX
Yardım ve anlayış bakımından superler server fılesler bomba zaten hayırlı satıslar.
Gercek Mesajı Gonderen Mrktime
Benim bir sunucum var OmakBilisimde'de Kesintisiz . Tavsiyem, 7/24 Destek'de var. Zaten arkadaşlarımızın Kişiliği Ortada Sağlam files. Hicbir pvp server'da olmayan ozellikler var. Zaten harika bir insanlar . Hayırlı Satışlar bol Kazanclar emin olun pişman olmayacaksınız.
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen kalombasil1999
Teşekkurler Her Anında Telefon + Msn + Ticket Desteği var Ozel destekler var !! Onerilen Bilisim omakbilisim !
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen ogzhnygt
Harika Bir Bilişim... Diğer bilişimlerden Farkı... Sizinle İlgileniyorlar Ve Uygun Fiyat... Herşeyi Harikaaaaa
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen avni5353
Cidden! Soyluyorum! Cidden! Diğer Bilişimleri Boşverin! Yemin ederim msn goruşmesinde attıgım mesaja anında cevap veriyorlar ayrıyetten herseyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyorlar. Mobil odeme ile Server Aldım Şuana Kadar Ne Kapandı Ne Bişe Oldu Sorunsuz Tıkır Tıkır İşliyor. Hayırlı Taşlar!
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen pitt34
.com'lu site + metin2 sunucusu aldım gayette hızlı kuruldu ve sorunsuz işliyor. Sağolun.
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen P3RF3CT
Site + Metin2 Sunucusu Aldım! Guvenerek aldım 200 Lira Yatırdım Cidden Ne Lag var Ne Bişe Msn hemen cevap geliyor.
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen IOnLyMetin2I
ilgi buyuk sanırım başarılar guzel bir deneme olmş
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen tun1998
Yesil Network'un Bizzat Muşterisiyim Hizmetleri Kimsede Yok Diger Bilisimler Ucretle Yapıyor Fakat Yesil Network'un Butun Musterilerimiz Bizim İcin Eşittir Anlayışı Sayesinde Ek Ucret Talep Edilmeden Yapılıyor İstekleriniz Benim Oyunum Gelin Bakabilirsiniz
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen PiXMaa
Hayırlı Satışlar, Yarın Bende Kesin Alıyorum,Para Şuan Masanın Ustunde,Gercekten Files Harika Ve Fiyatlarda Ucuz.
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen rotten27
Cok İyİ fİrmadir tavsİye
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen GebenEX
Yardım ve anlayış bakımından superler server fılesler bomba zaten hayırlı satıslar.