Forum Sitenizi Buyutmeniz İcin Puf Noktaları
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Forum Sitenizi Buyutmeniz İcin Puf Noktaları
-
08-10-2019, 02:27:16Merhaba arkadaşlar bir bilgisayar muhendisi adayı olarak sizlere forumculuk hakkında detaylar vermek istiyorum .Okuyanların işine yarayacak bilgiler var dikkatle inceleyin Oncelikle gunumuzde cok sayıda buyuk forum var.Bunların arasında tutunmak istiyorsanız bazı yonlerinizin eksiksiz bazılarınızın ise cok daha gelişmiş olması lazım Adım adım sizlere anlatacağım herşeyi Siteniz genele hitap etsin Evet siteniz tamamen genele hitap etsin.Her ceşit konuda bolumunuz olsun. Tek bir alana bağımlı kalmayın Linkleri ziyaretcilerinize kapatın Cunku kapalı link demek uyelik gerektirme demektir.Bu yuzden kapatın ki emeğinizin karşılığı olarak uye kazanın . Moderator alımları onemlidir Coğu site moderator alımları bolumu acıyor.Bu insanların heveslenmesi ile sitenizde calışacağı anlamına gelir.Başlarda 30-40 konu acanı alın siteniz buyudukce o kriterleri yukseltin Taviz vermeyin Hicbir statu yukselmesinde taviz vermeyin.İş başka dostluk başkadır.Her istenileni vermeyin uyelerinize .Emek veren kazansın. Vip Uyelik Statusu acın Vip Uyelik statusu acmalısınız.Bu statuye ozel oda tag yazma gibi haklar verin .Normal uyelerden de bazı şeyleri kısıtlayın.Vip uyeliğe şartı da haftada 20 konu yapın mesela bakın bakalım neler oluyor Ceşitli HTML kodları kurun Evet bunu yapın .Her eklediğiniz kod ek ozellik bunlarda gorsellik demektir. Cekilişler yapın Evet cekiliş onemlidir.Ama demeyin benim maddi durumum kurtarmaz.USB bellek ustu birşey dağıtmazsınız olur biter 4 gb lık bi bellek ne kadar tutacakki 2-3 uyeye verin yeter.Kalana da nick değişimi tag değişimi verin tamamdır Bayan uyelere onem verin Bayanlar gunumuzde onemli bir sosyal medya kullanıcısı kitlesidir. Bu yuzden onların nick rengini pembe yapın ve bayan uye diye ayrı rank verin.Bu arada Kadınlara Ozel adında kategorimizi unutmuyoruz unutmayın her bayan uye=gelecek + bayan uye Postbite dikkat.. ! Postbitleriniz oldukca sade olmalı.Yanıp sonen ranklar yıldızlar vs. sitenizi basit kılar .Cunku gorsellik cok onemlidir Evet arkadaşlar bu yazı tamamen bana aittir.Okuyup bilgilendiyseniz ne mutlu bana.Umarım tavsiyelerim işinize yarar Not:Bu yazı sadece ForumTR Forumları na yazılmıştır. www.frmtr.com harici herhangi bir yerde izinsiz kopyalamak yasaktır... __________________