Herkese merhabalar. 1 haftadır surekli duşunduğum bir e-ticaret(alışveriş) sitesi acmayı istiyorum. Sitede bilgisayar aksesuarları, telefon aksesuarları, oyun konsolları, elektronik urunler ve benzeri urunler satmayı duşunuyorum. Fakat aklımdaki ilk soru şu; Sanal POS'u şuanlık satın almayacağım. Odemeler kapıda odeme ve PayPal ile gercekleşecek. Kapıda odeme icin PTT veya Yurtici Kargo ile anlaşacağım. Fakat kapıda odeme nasıl işliyor ? Ben ekstradan onlara ucret oduyor muyum ? (Kargo parası dışında) Ucretsiz ecommerce sistemlerini kullanacağım sitede(Magento, Proticaret vs.) urunleri piyasalarındaki fiyatlarda satacağım. Yani en ucuz olmayacak. Normal ortalama fiyatla satışa sunacağım. Diğer sitelerden fark kapıda odeme olması. Google Adsense'e, Google Adwords'e, teknoloji ve elektronik ile ilgili internet sitelerine, Kadıkoy ve Eminonu'nde el ilanları vs. dağıtacağım. Sizce bu alışveriş sitesi tutar mı ? Siz olsaydınız alışveriş yapar mıydınız ? Yorumlarınızı bekliyorum. __________________