S.a. beyler bu sefer dagitiyorum onceki konumda yarin dagitacagimdan bahsetmistim ama ick abimiz kapatmis nedense ama cani sagolsun varolsun Scriptimize gelelim ben bu mp3 portali icin 2-3 ay calistim ve bitti dagitiyorum suan scriptimizin amacina ve konseptine gelince vBulletin forum sistemini mp3 portalina cevirdim tabi bazi kaynaklardan yararlanarak sistem bilindigi normal mp3 siteleri gibi degil uyelikli ve forumlu en onemli ozelligide bu forumdaki tum uyeler verilecek olan veya verilen yetkilere dayali olarak mp3 portalindan mp3 indirebilecek veya mp3 upload edebilecek ayriyeten forumdaki admin mod ve yetkili uyeler mp3leri onaylayabilecek, duzenleyebilecek ve silebilecek simdi bu dagitacagim scriptte kurulumu yaziyor ama ben bir ozet gececegim Kurulum: bu portali kurabilmeniz icin vBulletin 3.0.7 forumu serverinizda kurulu olmasi lazim cunku mp3 portali onun uzerine kuruluyor onsuz calismaz ve verdigim scriptin icinde kendi tasarlamis oldugum Whitejeans stilinin .xml dosyasinida forum/admincpden import etmeniz lazim Mp3 portalin templateleri bunun icinde kurulum.phpde templatelere yer vermedim hata ile karsilastim o yuzden. Detayli kurulumda asagida KURULUM Mp3 vBulletin Portal Developed by Hasann.info Duzenlenecek Dosyalar: includes/db_mysql.php includes/init.php includes/functions_online.php includes/adminfunctions_template.php admincp/index.php admincp/usergroup.php Tum dosyalari /forum/ klasorune yukle. sripti kurmak icin www.siteadi.com/forum/admincp/kurulum.php yi calistiriniz kurduktan sonra bu dosyayi serverdan mutlaka siliniz downloads_config.php dosyasi icin CHMOD ayarini 666 giriniz. forum/downloads klasoru olusturup CHMOD ayarini 777 giriniz. cron.gif deki ayarlari Scheduled Task Manager > Add New Scheduled Task dan yapiniz. WhiteJeans.xml dosyasinida stil Yukle/Indirden import ediniz. Daha sonra istege bagla UPLOAD ve DOWNLOAD dizinlerini ayarlariniz asagidaki ornekler gibi: 'upload url' server dizini, ornek: 'home/hasan/public_html/downloads/' 'download url' http dizini, ornek: '/downloads/' index.php = Mp3 Portalin Anasayfasi forum.php = forumun anasayfasi eger bunuda servera attiysaniz ufak bir ayarlama yapmaniz lazim vBulletin Secenekler > Forums Home Page Options > Script Name for Forum Home Page > index yazan yere forum yazin ve kaydediniz. Devami KURULUM.txt in icinde Herkese Kolay Gelsin HASANN Guzellik Yarismasinda imzamda bulunan linkten anketimi pozitif olarak oylarsaniz bana tesekkur etmis olursunuz Ayriyeten replerinizide esirgemeyiniz... Copyrightina gelince istediginiz herseyi yapabilirsiniz script uzerine kendi malinizmis gibi duzenleyebilir, silebilir, gelistirebilirsiniz, hatalarla karsilasirsaniz buraya yazin en kisa surede cevap yazacagimdir DOWNLOAD ADRESI: http://www.hasann.info/Mp3_vBulletin_Portal.zip TEST DEMO ADRESI: www.hasann.info/index.php FORUM TESt ADRESI: www.hasann.info/forum.php TEST USER: DarkPain TEST PASS: test __________________