Arkadaşlar Merhaba; Sizlerden anlamadığım bir konu hakkında yardımınızı rica ediyorum,yardımcı olursanız sevinirim.Şimdi ozel bir portal yaptırmak istiyorum.Bunun icin firmalardan birkac tanesine� web sitesinin alt yapısında kullanacağınız teknik donanımlarınız neler?�sorusunu yonelttim.Bana gelen firma cevapları 1).firma cevabı: Sitelerimizi PHP-MySQL sisteminde hazırlamaktayız. Sitelerde Jquery uygulamaları ve sınıfları kullanılmaktadır. Responsive ozellikli CSS catısı ile siteleriniz oluşturulur. 2).firma : Web sitenizi yaparken kullanacağımız teknolojiler 2014 yılının en guncel teknolojileridir. Firmamız Windows tabanlı yazılımlarla calışmaktadır.Photoshop, CSS, HTML, JQery, Ajax, ASP.NET progeamlama dili, MVC platformu ile Microsoft SQL veri tabanı kullanmaktadır. 3).firma: ASP windows tabanlı yapılacaktır. Sunucumuz Windows Server 2008�dir. 4).firma : Windows platformunda Asp SQL yazılım dili ve MSSQL veritabanı kullanmaktayız. Ayrıca html5 css3 ve ajax uygulamaları ile gorsel zenginliği sağlamaktayız.. Ben hic anlamam asp-php mysql-mssql vs den..yalnız sunucumu başka buyuk firmalardan secmek istiyorum,yani bir sunucuda sıkıntılar yaşadığım zaman,istediğim zaman başka bir sunucuya taşınabilmeliyim�Sizce hangi firmanın ustalık alanındaki yazılımı daha sağlıklı olur?siz ne tavsiye edersini?Sizlere şimdiden teşekkur ediyorum�. __________________