"SMTP authentication" ne demek???
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- "SMTP authentication" ne demek???
-
08-10-2019, 00:37:13Arkadaşlar, ben flash ile bir site hazırladım, telekomdan ucretli web ve mail hosting aldım. Ben siteye ozel bir mail formu (daha detaylı) koymak ve oradan girilen verilerin bana mail ile gelmesini istiyorum. Ancak bana verilen bilgi şoyleydi: "Hazırladığınız formun girdilerinin size maille gelmesini istiyorsanız, uzerinde kullanım yetkiniz olan ve SMTP desteği veren herhangi bir mail server kullanabilirsiniz. TTNET'in mail server'ını kullanmak istiyorsanız, bu sunucunun "SMTP authentication" yaptığını dikkate almalısınız." Tabii ben bunu anlamadım ve sordum, gelen cevap aşağıda: "Kastettiğim TTNET mail server'ının mail gonderilirken de kullanıcı adı ve şifre doğrulaması yaptığı. Outlook gibi bir mail client kullanırken bu ayarı yapmanız gerekir, aksi halde mail gonderemezsiniz. Benzer bir ayarı uygulamanızın icine de yerleştirmeniz gerekir." Ben gene anlamadım. Bunu bilen bir ardaş detaylı olarak anlatabilir mi? Benim icin cok onemli. Şimdiden teşekkurler, Saygılar... __________________