SEO Bazlı Site
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- SEO Bazlı Site
-
07-10-2019, 22:57:46Merhaba arkadaşlar. Bugun sizler icin SEO bazlı siteler nasıl oluşur onun hakkında bazı kısa bilgiler vermek istiyorum. İlk olarak her zaman yapılması gereken bir adet domain ve iyi bir host firmasından hotsunuzla başlamaktadır. Daha sonra kendinize ait bir strateji cizmeniz gerekmektedir. SEO demek sadece backlink almak tanıtım yazısı satın almak ne bileyim sosyal medyada aktif olmak değildir. Kendinize ozgu bazı eklemeler yapmak zorundasınız. Benim stratejimi sizlere ornek olarak gostereceğim sizlerde bu yol uzerinden giderek siteniz icin daha sağlıklı bir SEO yapmış olursunuz. Stratejimi sıralamak gerekirse ; Ozgun İcerik: Yazıların kopya olmadan bilgilerin derlenerek tamamen sizin hayal gucunuz ile yazılmış olması. Doğallık: Makalelerinizi yazarken en onemli hususlardan bir tanesi de yazının doğal olmasıdır. Doğallık kısaca ozgun icerikle doğru orantılıdır. Uzmanlık: Yazı yazmak birazda uzmanlık ve bilgi gerektirir. Amator yazılmış yazılar hem google nezdinde hem de ziyaretciler nezdinde pek kabul gormez ve size eksi bir değer sağlar. Bunun icin yazılarınızı uzman kişilere yazdırmanız sizin icin bir artı olacaktır. Sadelik: Yazılarınızı yalın ve anlaşılır olması hem ziyaretciler icin hemde google acısından onemlidir. Bunun icin cok tekrara kacmadan karmaşık cumlelerden kacının. Farklılık: Sizi diğerlerin yazılardan farklı kılan terimler kullanın ve bunu tum yazılarınızda alışkanlık haline getirin. Uygun Anahtar Kelimeler: Makalenizin başlığı ve konunuzun iceriği ile ilgili doğru anahtar kelimeleri secmeniz her zaman sizi bir adım onde tutacaktır. Backlink Ağı: Backlink kısa tanıtımı ile siteniz icin dışarıdan aldığınız bağlantılardır. Bir nevi referans da diyebiliriz. Onun icin backlink alımı yaparken dikkatli davranmalısınız. Sosyal Medya: Gunumuzun vazgecilmezi olan sosyal medya ile sitenizde yazdığınız makaleleri facebook,twitter gibi bir cok platformda paylaşarak insanların bilgilerinize kolayca ulaşmasına ve sitenizin belli bir trafik akışı sağlamasına ve sizi rakiplerinizden bir adım onde tutacaktır. Yukarı da gordukleriniz benim SEO stratejimdir. Sizler de kendinize uygun ve ya yapabileceğiniz SEO stratejilerini secmeniz gerekmektedir. Domain host almak hicbir zaman yeterli değildir. Kişilere ve sitenize gelen ziyaretcilere uygun icerik ve doğru bilgi vermeniz gerekmektedir. Aksi taktirde siteniz icin ne kadar calışma yaparsanız yapın hicbir işe yaramaz. __________________