Domain Kaydi Hakkinda Yardim...
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●35 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Domain Kaydi Hakkinda Yardim...
-
07-10-2019, 22:54:23Merhaba arkadaşlar, benim ismime kayıtlı domainim vardı ve 21 şubat 2004 te 1 yıllık suresi doldu ve ben 13 nisan 2004 te tekrar sureyi uzatmak istedim fakat hosting firmasından aldığım cevap --- Tescil sureniz 21 Şubat 2004 tarihinde dolmuş olup tescil yenileme isteğinizi 13 Nisan tarihinde yapılmasıdır. ICAN kurallarına gore bir alan adı yayın suresi dolduktan 7 gun sonra yayını kesilir 30 gun sonra internice devredilir şekllindedir ve sizin alan adınız silinme periodunda olup tescil bitim tarihinden yaklaşık 70 gun sonra alan adları silinip serbest kalır. Belirtiğiniz alan adı artık ne bizim ne başkasının ne de onlinenic kontrolundadır. Cunku yaklaşık iki ay once tescil suresi bitmiştir. İstediğiniz taktirde yinede onlinenice yazılabilir eğer daha once bizim tarafımızdan tescil edildiyse sanırız cevap alabiliriz. Fakat iki ay gibi bir sure sonra alan adı yenileme işlem bedeli tecrubelerimize gore 200-300 $ arasında olabilir. ----- oldu şuan PENDING DELETE olarak gorunuyor damainin statusu bu ismi tekrar nasıl alabilirim. yardımcı olursanız sevinirim. __________________