Domain Guveliği Sağlamak
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●49 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Domain Guveliği Sağlamak
-
07-10-2019, 22:38:131. Adım > Domaine Reglenmiş mail Gercek olan kişisel bilgiler Gelen her maili okumayın > Gelen maillerde bir linke tıklamanız istenirse mumkun olduğunuzca tıklamayınız. Şayet tıklarsanız size saldıran kişi cookielerinizi ele gecirebilir ve saldıran kişi cookieleri kullanarak hesabınıza erişim sağlayabilir. 5. Adım Bu adımlar onerilerimle olacaktır. > İyi bir AntiVirus programını kullanınız ve bunun yanında işletim sisteminizin guvenlik duvarını etkin hale getiriniz. > Gizli sorunuzun cevabını tanımsız hale getiriniz. Yakın arkadaşınızın bile tahmin edemeyeceği birşey yapınız. Orneğin soruda En Cok Sevdiğiniz Yemek yazıyorsa buna cevap olarak bir yemek ismi yerine mantıksız turden bir cevap yazınız. -En Sevdiğiniz Yemek Nedir? -Cevap: Eno7 Security > Şifrenizi kimsenin tahmin edemeyeceği şekilde oluşturun. Uzun şifre oluşturmayın fakat guclu şifreler oluşturun. Son olarak bilgisayarınızın başından ayrılırken, cookieleri yani internet gecmişini temizleyiniz. -alıntı __________________