Third Party Tools or Another Illegal Activity Detected. Knight Online Will Close. Bu ne şimdi Oyuna giriyorum en fazla 15 dk sonra bu hatayla karşılaşıyorum. Herhangi bir illegallik soz konusu değil.Zaten mageyim koxp kullanamam ki okcu bile olsam kullanmam.Oyunun dosyalarını vs. değiştirmedim.Oyunu birkac kez silip tekrar yukledim ve patchlerini eksiksiz yaptım ama yine aynı hatayı verdi. İnternette birkac cozum yolu buldum ama hicbirisi fayda etmedi Combofix kullan denilmiş.Combofix lik bir durum yok daha dun format attım ama yine de ne olur ne olmaz diye Combofix kullandım.Toplamda 4 dosya silindi ama yine de bu sorunu cozmedi. Yeni bir sınırlı kullanıcı ac denilmiş.Onu da yaptım ama yine olmadı. Guest hesabını aktif et ve oradan gir denilmiş.O da olmadı. Nedir bu hatanın cozumu.Muhtemelen KO bilgisayarımdaki yuklu programlardan birisini illegal olarak goruyor.Kullandığım programları sıralayım belki illegal olduğunu duşunduğu programı bilirsiniz ; Adobe Flash Player Google Chrome iTunes Java Limewire MSN Plus Quick Time Unlocker Window Blinds Windows Live Messenger 9 Winrar Bunların dışında birkac sistem icin gerekli programlar var. Dediğim gibi daha dun format attım (APR hatası icin) ve format atmadan once boyle bir sorunla karşılaşmıyordum.Aynı programlar yukluydu hata daha fazlası vardı. Şu anda hard disk surucum 3 e ayrılmış durumda. C D E C surucusunde windows dosyaları ve programlar, D surucusunde depo dosyalarım E surucusunde ise sadece KO var. Koca surucuyu boyle dandik bir oyuna vermemi kabul edemedikleri icin boyle bir hata cıkaracaklarınıda sanmıyorum. Peki bu sorunun asıl sebebi nedir ve nasıl duzeltilir. D.N:Koxpunu kapat, tbl ni duzgun tbl ile değiştir diyecekler hic yorum yapmasın koxpla veya tbl ile alakası yok.Cunku koxperler her yerde fink atıyor ama arada bizi de vuruyor buna benzer hatalar. __________________