Oyuna Girdiğimde İnternet Bağlantısı Kopuyor!..
Knight Online0 Mesaj
●15 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Oyuna Girdiğimde İnternet Bağlantısı Kopuyor!..
-
07-10-2019, 16:05:08Arkadaşlar denemediğim yol kalmadı gibi, başınızı ağrıtmamak icin son care olarak size başvurmayı en sona koymuştum, o en sona geldim.. Sorun bir kac gundur var, oncesinde bir sıkıntı yoktu. Nette surf yaparken bir sıkıntı yok fakat oyuna girdiğimde bazen 10 bazen 20 dakika icinde dc atıyor, dc ile kalmıyor net bağlantısıda kopuyor (malumunuz bağlantı simgesine sarı unlem corekleniyor) bir sure sonra net geri donuyor, oyuna giriyorum yine aynı... 2 defa format attım, suruculer ve antivirus dışında hicbir şey yuklemeden oyunu kurdum denedim yine aynı. Oyunu kaldırıp diğer surucuye yukledim yine aynı. Her turlu DNS denedim olmadı. Cozemedim. Ancak dikkatimi ceken bir nokta arkadaşlarımda herhangi bir lag sıkıntısı olmazken ben oyunda kalabildiğim kısa surelerde dahi surekli lag durumundayım. Pc zayıf bi pc değil cok iyi, kasma soz konusu olamaz. Acilen değerli goruş ve duşuncelerinizi, yardımlarınızı bekliyorum. Sevgiler, saygılar Cumleten hayırlı bayramlar. __________________