LUTFEN OKUYUN YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR. 1997 doğumluyum arkadaşlar.Boyum 185 cm Kilom 86`ydı.Spora biraz ara vermiştim yeniden başladım 1 ay once.1 ay once 86 kiloydum.Beslenmeye dikkat ettim ve evde dumbell ile ağırlık calıştım,1 ayın sonunda 82 kiloydum.Şınav mekik falan cektim setler halinde ve gunde mesela aklıma estikce şınav cektim.Goğus bolgesi biraz daha sıklaştı.Jinekomasti olduğumu nasıl anlayabilirim acı falan yok bastırınca acır diyorlar.Birde sol goğus biraz daha şiş ve dik gibi duruyor.Goğus ucları şişik gibi sanki ici hava dolu gibi.Bastırınca yumuşak ama vucutta kas var karnımı ve goğusu sıktığımda elimle kontrol edince kas baya sert yani elimle anlaşılıyor.Ben şimdi nasıl anlarım jinekomasti olduğu mu ? Ameliyat 2000 tl civarı diyorlar.Şu an durumum yok o kadar.Bir de eğer jinekomasti değilsem ne zaman duzelir ? Ergenlikte normal diyorlar.Yaş 17.Jinekomasti değilsem nasıl calışmalıyım goğusu ? Az ağırlık cok setmi.Cok ağırlık az setmi.Goğusu yaymam lazım. __________________