2 Haftada Bu Kadar Sonuc Alabildim ?
Vücut Geliştirme0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Vücut Geliştirme
- 2 Haftada Bu Kadar Sonuc Alabildim ?
-
07-10-2019, 12:23:13Yaş: 15 Kİlo : 60.6 Boy:167 Vucut Tipi : Aşırı Yaglı Dun (Cumartesi) Body Ve Fitnes'ta 2. Haftam Bitti Bu Sabah Kalktıgımda Olculdum Tartıda Tam 60.6 Cıktım Yani 2 Haftada Toplam 2Kilo 100gr Vermişim Başladıgımda 62.7 'dim Uzmanlar Haftada 1kilo Vermek En İdeal oldugunu soyluyor ? Beslenmem Duzgun Ama Yaz Oldugu İcin Saat 1-2 Gibi Kalkıyorum Peynir Sut Kırımızı Biber 2-3 İnce Dilim Ekmek Yiyiyorum ve 2 yumurta birinin sarısı yok Sonra 2 Saat sonra spora akşam yemeginde 8 kaşık makarna Ve 250 Grm Tavuk Gogsu Sporda İlk Başta 35 Dakka Bisiklette Orta Seviyenin Biraz Ustunde Tempoda Ama şu son 2 gunden beri 40 dakka yaptım cuma ve cumartesi ondan sonra twist mekik 4x20 Sonra abdominal crunch Kol arka kol bilek gogus sırt bacak vsvs he setlere uymuyorum mesela bi hareket 3x10 sa 3 set yapıyorum ama acıyana kadar 8 de bırakıyorum yani vucuduma gore hareket ediyorum ama diceksinizki zorlamıyormusun tabikide zorluyoum baya Pazuları 7.5 Dumbell ile calışıyorum Bir Yazıda Okudum İlk Once kasları calıştırmamız lazımmış cunku kas glikojenleri boşaltıp 35 dakka bisiklet surdugumzde 35 dakka boyunca yag yakıyormuşuz galiba ben yanlış yapıyorum ilk agırlıkmı yapayım kafam cok karıştı kafayı yicem ? He Bide Spora Gittigim Gunler Pazartesi , Salı , Perşembe ,Cuma ,Cumartesi __________________