Şimdi arkadaşlar haftanın 3 gunu spor yapıyorum. pztesi : Sırt - triceps crşmba : Goğus - biceps cuma : omuz - bacak. Alıntı:
Program : Sırt - Triceps -Lut Pull Down -Seated Row -Wide-Grip Rear Lat Pulldown -Ene-Arm Dumbbell Row --- -Push Down -Lying Triceps Extensions -Triceps Bench Dips -Kickback Goğus - On Kol - Bench Press - Incline Press - Decline Barbell Bench Press - Flat Dumbbell Fly - Pullover --- -Burbell Curl -Hummer Curl -Alternating Dumbell Curl Omuz - Bacak -Behind The Neck Press -Lateral Raise -Upright Rowing -Front Dumbbell Raises -Dumbel Shrugs --- -Squat Full -Leg Press -Leg Extension -Lying Leg Curl -Calf Raises
Şimdi asıl olaya gelelim. Salı ve perşembe gunleri kardiyo + abs calışmak istiyorum . 15 dk koşu, 15 dk bisiklet yapmayı duşunuyorum. + 8 min abs hemen ardından. http://i.hizliresim.com/8mm1r7.jpg Şimdi gelelim asıl soruna ; icine aldığım kırmızı bolgeyi (makinalı yada makinasız) ne gibi hareketler yapabilirim. [yan karın ve alt karın en cok ağırlık vermem gereken ve ust karınıda es gecmemek lazım tabi] Ağırlık ant. sonrası karın calışmayı duşunmuyorum. ama kardiyo gunleri karın calışacam. Cumartesi pazar off. olarak duşundum ama cumartesi gunu sadece karında calışabilirim. D.n : Gece 24:00 sabah 8:00 kadar calışıyorum. Sabah 9-10 gibi uyuyorum. 16:30 da kalkıyorum yemeğe gidiyorum. Sonra 18:00 gibi geliyorum. Spora gitmeden once pro tozu ve 3 amino 18:30 - 19:00 gibi spora gidiyorum. 20:00-21:00 gibi geliyorum. Spordan sonra yine 1 olcek pro. tozu ve 3 amino.. Ondan sonra 1-2 sonra birşeyler atıştırıyorum. Sonra zaten birde gece 3te yemek yiyorum. Sabah 8 gibide ufak kahvaltı ve sabah 9 uyku. Cok duzensiz ama yapcak birşey yok. __________________