Pc' deki kasma, gec acılma, oyunlardaki ceşitli sorunların nedenini şans eseride olsa buldum. Ben tam 5 yıl once bilgisayarımı aldım ve bu zamana kadar mouse haric hicbirşeyini yenileme ihtiyacı duymadım.1 ay kadar once hoparlorlerimin kablosunda bozukluk olunca yeni 2+1 ses sistemi aldım.Hoparlorler sorunsuz calışıyor.Fakat dikkatimi ceken olay windows'un acılma suresinde 4-5 dakikalık uzama oldu ve knight ile ilgili bu zamana kadar hicbir sorunum yokken, şimdi oyuna her 2 girişimden 1'inde pc res atmaya başladı.Oyuna girerken res atmasa bile pus acıp kapatmaya calışırken bile res yiyorum. Windows'u actığımda herşeyin normal hızında yerine geldiğini fakat pc'de 4-5 dakikalık bir kasma sonunda "Ses Ayarı" simgesinin yerine anca geldiğini yeni farkettim.Ve sorunun tamamen ses kartından kaynaklandığını ram'le,ekran kartıyla hicbir alakası olmadığını cozdum.Yani kullandığınız ses sistemine gore ses kartınızı guncelleyin yada yenileyin,yada kullandığınız ses kartına gore ses sistemi kullanın sorunların ortadan kalkacağını gorursunuz Bu zamana kadar bu sorunların cozulememesinin nedeni herkesin sorunu ekran kartı , ram, harddisk turu şeylerde aramasından kaynaklanıyor. __________________