◄ KAPAT + MAVi EKRAN REST %100 COZUM ►♥
Knight Online0 Mesaj
●44 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- ◄ KAPAT + MAVi EKRAN REST %100 COZUM ►♥
-
07-10-2019, 11:16:572 AyLık Aradan Sonra iLk deFa GecerLi biR Sonuc buLdum . ► Yapacağınız Tekşey ekraN kartınızın adını Tam oLarak oqrenmek ve GOOGLE den resmi Sitesini buLup ekraN kartınızıN driverini buLmak indirip gunceLLemektir 1733 patch geLdiğinden beri oyunda vakit geciremiyorduM. Evet Sorununuz kezsinLikLe Ekran kartı iLe iLgiLi deqiLdir.. Tamamen driver de hata vardır. 1733 patch geLeLi 1 ayı aşmıştır sanırım. Bu sure icersinde eminim bir cok yok denemişsinizdir benim qibi. Format+combofix+ccLeaner+koyu tekrar siLip yukLeme+advanced systemcare v.b bir cok şey karşıLıqında haLen cozuLmemiştir en son bu yoldan denedim. DRİVERİMİ CD DEN DEĞİLDE ORJİNAL SİTESİNDEN İNDİREREK GUNCELLEYİP REST ATINCA PC YE HALLOLDU. Ekran kartınızın İsmini Ogrenmek icin: 1.MASAUSTUNE SAĞ TIKLAYIP OZELLİKLERE BASIN CIKAN EKRANDA AYARLARA BASIN. EKRANIN TAM ORTASINDA GORUNTU BİRİİNDE YAZAN İSİM EKRAN KARTINIZDIR. 2. BİLGİSAYARIMA SAĞ TIKLAYIP OZELLİKLER DEYİN -- DONANIM -- AYGIT YONETİCİSİNE BASIN. CIKAN EKRANDA , Ekran Bağdaştırıcılarına cift tıklayın cıkanLar ekran kartınızın isimlerdir bulıp indirin ama resmi sitesinden dierlerinde virus olabiLir. Ben Hallettim Sizde Deneyin İNŞ Olur. Denemekte Fayda Var __________________