Merhaba arkadaşlar. 19 yaşındayım boyum 1.78 kilom 63 civarı. Ben kucukluğumde cok kiloluydum neredeyse obezite denecek kadar. O zaman takmıyordum tabi lise cağlarına geldikce azar azar kilo vererek balık etli oldum. Lise sonda kafaya cok tak etti şok diyet ve spor yaparak bir anda 60 kiloya duştum fakat farkettim ki eriyen sadece kaslarım olmuş. Şuanda incecik olmama rağmen vucut yağ oranım cok yuksek her yerim bıngıl bıngıl. Memleri cok takmış durumdaydım inceceik olmama rağmen cok yağlı ve iriydiler. Baya bi calışma sonucu şekle girip kaslı oldular fakat tek sorunum gobeğimin,bacağımın falan yağlı olması değilde memenin pembe kısmının arkasının cok yumuşak ve yağlı kalması. Elleyip orayı uyardıgımda meme ucu dikleşip taş gibi oluyor fakat normalken sarkık ve yumuşak ve iri duruyor. O uc taraf haric goğuslerim gayet kaslı ve guzel. Jinekomasti diye doktora gıttım fakat sağ tarafta birazcık var dedi o kadar ama benım sorunum sol taraftada var. Evde şınavıma devam etmekteyim fakat orası hala gecmiyor. Spor salonuna gıdıcek zamanım yok bunun caresını bılen varsa lutfen yardımcı olsun evet karboyu,şekeri ve yağıda kestim cozum yok malesef en kısa surede resimde koyucam __________________