arkadaşlar cok onemli lutfen yardım
Knight Online0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- arkadaşlar cok onemli lutfen yardım
-
07-10-2019, 10:50:10arkadaslar benim adsl 1024 kbps hız bağlantım var mercury marka bir usb modemim ve birde bunun yanında 3 haftalık bir adsl yavaşlık problemim var 1.cisi telekomu defalarca kez aradım bana soylenilen şey hicbir problemimin olmadıgı hat değerlerimin mukemmel olduğunu ve inanın herif yemin ederek turkiye cumhuriyetindeki en iyi hat değerlerine sahip olduğumu soyledi. fakat bende gunduz bağlantı cok guzel aksam saat 6 dan sonra benim aldığım hız testi sonuclarında 170 kbps ile 400 kbps arası bir değer alıyorum takii saat gece 12:30 a kadar bağlantım bu şekilde berbar oluyor gece 12:30'dan sonra gene normale donuyor telekom cozemedi yapmadığım şey kalmadı 1.cisi bina hattındaki kabloyu iptal edip dısarıdan yeni bir hat kablosu cektip gayet kaliteli 2.cisi format attım akla gelebilicek herşeyi yaptım (amator anlamda) fakat ne telekom nede ben bu işi cozebildik bu sorun neden kaynaklanır bilmiyorum nasıl duzeltilir onuda bilmiyorum bildiğim tek şey bunu mutlaka duzeltmek zorundayım ba na yardımcı olabilicek arkadaslar varsa cok sevinirim cok aciz bi durumdayım hele online bir oyun oynarken surunuyorum mesela counter strike oynarken 1024 baglantıya sahip olmama rahmen bu dediğim saatlerde 150 ping 15 20 loss ve 120 ms oluyor yardımcı olursanız minnettar olurum. __________________