Selamun aleykum arkadaşlar yarın spora başlayacağım programı paylaşıp sizlerden fikir almak istedim . Yaşım 14 boy 1.70 kilomda şuanlık 63 inşallah yarın başlayıp hedefime ulaşırım. Oncelikle her gun saat 12 gibi yatıyorum ve sabah okul olmadığı icin 10:30 da filan kalkıyorum genellikle. Evde bisiklet - twister mevcut. Başladığım zaman 3 oğun yiyecem yani bir sabah kahvaltısı en fazla 2 dilim ekmek 2 yumurta ve 1 bardak sut. Oğle yemeği hafif bişeyler bazende et filan yerim protein filan yani. Ozellikle yağsız cikolata vs. şeylerden uzak durucam. Akşam da yani saat 5-6 gibide hafif meyveler yerim elma filan. Genelde gunde 2 oğun yerim yani bir sabah birde akşam(Okul yokken). Okul varkende 3. Sporuda şoyle duşundum sabah oğle namazında sonra (13:30) başlayıp ilk once esneme ve ısınma hareketleri ile sonrada 30 dk koşu + 500 veya 1000 ip atlayıp sonrada 8 min abs yapmayı ve 15 dakikada twister duşunuyorum . Birde buna ek hergun şınav ve barfiks setler halinde. Bir kac gun sonrada dambıl a başlamayı duşunuyorum 5 kg ile başlangıc yapmayı duşunuyorum. Arkadaşlar sizce bu programda hata filan varmı orneğin saatler filan biraz yardımcı olabilirmisiniz ? __________________