ağırlık kaldırırken garip bir his oluyor ve birkac soru daha
Vücut Geliştirme0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Vücut Geliştirme
- ağırlık kaldırırken garip bir his oluyor ve birkac soru daha
-
07-10-2019, 10:32:35ozellikle sol kolumla dumble kaldırırken oluyor. boyle acı değil ama kaldıramıyorum zorlanıyorum ama acımıyor boyle sanki kasım daha cok kaldırmak istiyor kasımın hepsini kullanamıyormuşum gibi geliyor bana ama ağır kaldırınca da zorlanıyorum sonra hareketleri yaparken yorulmam gerekir mi yani kaslarımın acı cekmesi gerekir mi ? bi tane omuz kaslarını guclendiren hareket var bir alet iki tane kol var sağda solda o kolları aynı anda yukarı kaldırman gerekiyor onda cok fena zorlanıyorum 10kg bile cok zor yapıyorum nedeni nedir ? birde gelişimimi soyleyeyim 1.ci ayıma giriyorum -triseps kasım belirgin olmaya başladı yani triceps kas diye bişey varmış bende -sağ biseps kasım daha buyuk oldu -hani şu koprucuk kemiği ile boyun arasında kalan bir kemik varya dikey bir şekilde, o belirgin oldu ve onları sıkınca sağda 2 cift kemik daha cıkmaya başlıyor. - baklavalarım daha belirgin -goğus kaslarında fazla bir gelişme yok -daha dik ve daha guclu duruyorum -sanki bir yerlerimde kas cıkmış gibi hissediyorum eskiden hic bilmediğim kasları sıkabiliyorum orneğin şu bileğini yukarı doğru kaldırarak kasılan kas ilk defa farkediyorum. sizce nasıl gelişimim ? __________________