Beslenme ve Program
Vücut Geliştirme0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Vücut Geliştirme
- Beslenme ve Program
-
07-10-2019, 10:08:26Merhaba arkadaşlar ; Ocak ayından beri vucut geliştirme ile ilgileniyorum.Gitmiş olduğum salonlardaki hocaların ilgisizliğinden dolayı sporu layıkıyla yapabildiğime inanmıyorum.Şu anda bulunduğum salona uyeliğim bitecek ve yeni bir salona başlıyacağım.Yeni başlayacağım salondaki programmım henuz belli değil.İlk ay gitmiş olduğum salonda standart başlangıc program ile başladık ve bunu 1 ay uyguladık.Hocanın programı değiştirmemesi uzerine arkadaşım ile kendimizi bir program cıkarttık ve o program doğruldutusnda calıştık.Daha sonraki ay arkadaşım ile birlikte salon değiştirdik ve gitmiş olduğumuz salondaki hocamıza bize vermiş olduğu programın neredeyse aynısını ilk başladığımız ay yaptık, daha kapsamlı bir program istedik.Kendisi bize ben sizin vucudunuzu tanımıyorum bu programı yapın nasıl bir gelişim sergileyeceksiniz ona gore devam ederiz dedi ve vermiş olduğu programa devam ettik.Yeni bir salona başlıyacağız ve yeni bir programa ihtiyacımız var.Salona gitmiş olduğumuz gunler; Pazartesi - Salı - Perşembe ve Cumartesidir.Bunun dışında ben BESYO' ya hazırlanıyorum ve hafta sonları besyo antremanlarım oluyor.Genelde kondisyon ağırlıklı antremanlar bacak kaslarına guc, dayanıklılık ve serilik kazandırma uzerine antremanlar yapıyoruz.Bunun dışında bazen hafta icide BESYO antremanım olabiliyor. Olayları yukarıda anlattım bana bu doğrultuda geniş kapsamlı bir program verebilirmisiniz.Vermiş olduğunuz programı ne kadar sure uygulamalıyım, ne kadar sonra programı mı değiştirmeliyim ? Programı değiştirdiğimdeki yeni programaım nasıl olmalıdır biraz bahsedereniz sevinirim. Beslenmem; Antremandan 1 veya 1.5 saat once 400 Ml Cikolatalı sut ve antremandan sonra leblebi ve 400 Ml. Sut iciyorum Protein tozu kullanmıyorum bunun yerine Cikolatalı sut iciyorum. Sabah kahvaltıda; 2 Yumurta (Omlet) 2 Adet Domates 50 Gr Beyaz Peynir 50 Gr Sutaş Labne Peynir Oğlen yemeği; 1 Tabak Mercimek corbası 1 tabak Pilav 1 Adet haşlanmış veya kızartma tavuk 100 Gr yoğurt veya ayran Akşam Yemeği 250 Gr Haşlanmış tavuk goğsu Marul Domates Ara oğunlerde ise meyve veya leblebi tuketiyorum. Protein tozunun sizce zamanı gelmişmidir yoksa biraz daha beklemelimiyim ? Protein tozu alırken genelde tavuk ve peynir tukettiğim icin Kırmızı etten uretilmiş protein tozu almayı duşunuyorum. Bilgilerinizi paylaşır yardımcı olursanız sevinirim. İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkurler. İmzanda bulunan resim 1 ay once cekilmiştir. 1,63 Boy 64 Kilo __________________