Nasıl Bir Program izlemeliyim
Vücut Geliştirme0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Vücut Geliştirme
- Nasıl Bir Program izlemeliyim
-
07-10-2019, 09:51:17Oncelikle herkese mehabalar. Arkadaşlar bellirli bir spor gecmişim var 10-16 yaş arası karete yaptım. 16-17 yaş arasıda biraz body ile uğraşmıştım. Malesef sınav sistemimizden doyalı 2 senedir hicbir sporla ilgilenememekteyim. Ve boy kilo oranım bir hayli bozuldu bu yuzden. Once bunları yazarak sizi bilgilendirmek istedim. Şimdi gelelim boy-kilo-yaş a Boy: 172cm Kilo 83kg Yaş:19 Arkadaşlar bu saatten sonra uzayamayacağımı bildiğim icin yetiniyorum boyla neyse sorunumuz o değildi. Bu calışamadığım 2 sene icerisinde benim gobek bel koltuk altı guğus baldır bolgeleri yağ topladı haliyle. Bende bir araştırma yapayım evde sporla halledeyim dedim gecen gun koydum kafama ufak ufak şınav-mekik-barfiksle başladım ve yanında da diyete başladım. (Ablam diyetisyenlik okuyo sıkıntı yok diyet konusunda) Birde internetten p90x diye bir program gordum indirdim ama baktımki o hareketler cok zor beni aşıyor. Şimdi sizden isteğim bana evde uygulanacak guzel bir spor programı şoyle bana 2 ayda 10kg kadar verdirecek birşey. İstikrarlıyım yazdığınız programı uygularım o konudada sıkıntı yok Evimde bulunan spor aletleri: Koşu bandı, Koridor barfiksi, 3kglık dumble, şu makaslar varya on kol kasını calıştıran onlan var. Bu kadar Uzun yazdım biraz umarım okuyup yaprdımcı olursunuz. Şimdiden hepinize teşekkurler __________________