Arkadaşlar 3 yildir vucut geliştirmeyle uğraşan biriyim hep doğal olarak yaptım gidip protein tozu almadim sadece glutamin kullandim 106 kilodan 71 kiloya cok zayıladığım icin 83 e cıkışım oldu bu sure zarfında katı diyetler yaptım ve protein ağırlıklı beslendim ve kol cm 42 cm lere kadar cıkardım 3 yilin sonunda ağzımda yaralar ve sağ sirt bolgemde ağrılar oluşmaya başladı nedenini araştırdığımda bobreklerimde ve karaciğerimde sorunlar olduğunu oğrendim bunu bilgilendirme amacıyla yazıyorum benim yaşadıklarımı kimse yaşamasın diye gunde yaklaşık 500 gramın uzerinde tavuk ve sabahları 7 yumurta beyazı yiyen biriydim proteinin zararı yok diyenlere inanamayın 4 5 litre su ic toksinleri atarsın yalanlarına inanmayın benki herşeyi duzenine gore yapan ve sağlıklı olduğumu duşununen biriydim ve suanda sporu bırakmış bulunuyorum doktorla konusdugumda vucudumda su kalmadıgını karacigrede yaglanma oldugunu bobreklerimin calışmadıgını soyledi o yuzden insanlara goruntu olarak guzel gozukuceksiniz diye saglıgınızla oynamayın ben sadece yasadıklarımın diger insanlara belki faydası dokunur diye yazıyorum [IMG][/IMG] __________________