Oncelikle Selamun Aleykum Arkadaşlar; ben 18 yaşındayım bundan oncede evde fitness diye bir konu acmıştım arkadaşlar salona gitmezsem olmaz dediler bende gittim 2 hafta kadardır calışıyorum kollarda ve goğusde biraz değişim oldugunu farkedebiliyorum aynı zamanda benim bir yıldır fitness yapan arkadaşım var ve 1 aydır calışan arkadaşım falan bende 6 tane belirgin ve diğer 2 side tek tuk belli etmek uzere 8 baklava var arkadaşlar gorunce bayağı beğeniyorlar ve doğal olarak genetik olarak vucudum gelişmeye cok musait ve cok duzgun bir dağılış var kaslar cok yakışıyor ve duzgun duruyorlar benim bu işten anlayan tam ustası ve vakti olan bir kişiye ihtiyacım var uzun uzun yardımcı olabilecek varsa destek olsun lutfen bu post altından ya da telefondan whatsapptan facebooktan nerden isterse konuşabiliriz yardım edin bana, beslenme,calışma programları bilgilendirme ne zaman ne kadar calışmalıyım gibi şeylere ihtiyacım var yoksa kaldırdıgım ağırlığın fasa fiso oldugunu biliyorum yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar Sevgiler __________________