Merhaba Arkadaşlar Yaşım 16 Boyum 1.82 Kilom 87 yaklaşık 1 aydır VG yapıyorum VG gitme amacım cabuk Kaslı bir vicut yapmak ve bunun icin protein tozu kullanmak istiyorum son 1 haftadır protein ağırlıklı diyet yapıyorum Sabah Kahvaltısı: 2 Yumurta (Haşlanmış) Beyaz peynir 1 Dilim Tam Buğday Ekmeği 1 Kucuk domates 1 Bardak Sut 1 Yemek kaşığı dolusu bal Ara Oğun: 1 Tane Elma Oğle Yemeği: Haşlanmış tavuk,Yağsız bol limonlu yeşillik,1 dilim tam buğday ekmeği Ara Oğun: 4-5 Adet Diyet Biskuvi Akşam Yemeği: Haşlanmış tavuk veya ızgara balık,8 yemek kaşığı sebze yemeği Antremandan Hemen Sonra: Taze Sıkılmış Meyve Suyu (Nar,Greyfurt,Portakal,Kivi vb.) Ara Oğun(Yatmadan 1 Saat Once): Kucuk 1 kase yoğurt ve 5-6 adet fındık İşte son 1 haftadır yaptığım protein ağırlıklı diyet.Protein Tozu kullanan salonda 4-5 kişi var ve onlara zarı varmı ve nezaman kullanmaya başlamalıyım diye sordum zararı olmadığını soylediler ve vicudumun tam oturması icin 3-4 ay dan once kullanmamı tavsiye etmediler sizce nekadar doğrudur bu duşunceleri ve protein tozu kullanmaya başlarsam kilo alırmıyım ? şimdiden teşekkurler __________________