Merhaba, sizlere birkac sorum var. Ben 1,91cm boyundayım ve 100 kiloyum. Biliyorum kilom fazla, bunun nedeni universite sınavına calışıp, spora zaman harcamayıp kilo almam. Yazın 83 kilo civarındaydım. Bu yaz tekrar spor yapmaya başalayacağım ve vucut yapıp smac basmak istiyorum. Bu halimle bile panyeye değiyorum, potayla elim arasında 10cm. civarı mesafe kalıyor cunku yaklaşık 4 aydır her gun postal giyiyorum ve gunde ortalama 2km. yuruyorum. Bu bilgileri verdikten sonra sorularıma geceyim. 1. Onerebileceğiniz kilo vermek ve kas yapmak icin kaliteli protein tozu var mı? Fiyatı onemli değil. 2. Şuan zıplamam yaklaşık 2,95cm. Protein tozu kullanarak, 2 ay boyunca gunde 5 saat calışarak bunu ne kadar arttırabilirim? Biliyorum herkes farklı ama benim boyum ve kiloma oranla, ortalama bir insan ne kadar yukseğe sıcrayabilir? 3. Bildiğim kadarı ile, alınan her kiloda yağ olduğu gibi, kas da var. Fazla kilomun olması kas yapmam icin bir avantaj mıdır? 4. Protein tozunu, protein almak icin yan urun olarak değil de, asıl urun olarak kullansam, ve gunluk atıyorum 100ml. almam oneriliyorsa bunu 200ml. gibi yukseltsem (tabi ki sporu dediğim gibi gunde 5 saat yapacağım) herhangi bir avantajı ya da dezavantajı olur mu? Sorularımı cevaplarsanız memnun olurum. Bir tanesini bile cevaplasanız bana yardımcı olacaktır. __________________