Arkadaşlar, icimde inanılmaz derecede spor yapma isteği var ama bi turlu tam anlamıyla başlayamıyorum, başladığım zamanda eğer 4-5 gun sonra ara verirsem tamamen bırakıyorum ( 1 gun bile ara vermem yeterli, 1 kere kendime tolerans tanıdığım zaman, o şekilde devam ediyo ve bırakıyorum) 3 defa vucut geliştirmeye 1 kerede Tekvando ya gittim 1 hafta gittim, haftada 1 gun kapalı oluyorlar o kapalı oldukları gun mola verdiğim icin o şekilde kalıyor. En uzun gittiğim spor 8 ay Wushu olmuştu, taşındığımız icin bırakmak zorunda kalmıştım. Bu aralar sabah koşusu yapmak icin kendimi zorluyorum, sabah 7 gibi parka gidip koşuyorum 1 saat kadar. koşuyuda 3 defa bıraktım tekrar başladım. Benim sormak istediğim sizler nasıl bırakmıyorsunuz tekrar devam ediyorsunuz, Ozellikle kendinize nasıl motive veriyorsunuz ?? Şimdiden soyliyim, uyuşuk biri değilim, zor gelmiyor spor yapmak hatta aşırı derecede spor yapmak isteği var, kendime defalarca hedefler koydum, kilolu biri değilim resmimdende anlaşılcağı gibi, sizce ne yapmalıyım ??? __________________