Malzemeler 2 fincan doğranmış yeşil lahana, ½ fincan kıyılmış yeşil soğan, ½ fincan yağsız ekşi krema, 2 cay kaşığı tako baharatı, 1 cay kaşığı limon suyu, 1 cay kaşığı portakal suyu, 1 cay kaşığı zeytinyağı, Yarım kilo alabalık, kup şeklinde doğranmış, 4 buğday tortillası. Hazırlanışı Bir kabın icinde sebzeleri ve ekşi kremayı karıştıralım. Tako baharatını, zeytinyağını, portakal ve limon suyunu başka bir kabın icinde karıştırdıktan sonra balık parcalarını bu sosla terbiye edelim. Tavayı orta ateşte ısıttıktan sonra balıkları kızartalım. Balıkları ve sebzeleri karıştırdıktan sonra 4 eşit parcaya bolelim, takoların icine koyarak servis edelim. Sunumunuzu guzelleştirmek icin limon dilimleri kullanabiliyoruz, yanına bir parca nane yaprağı da koyarsak fiyatını 35 liraya cıkartabiliyoruz. Ohm, tabii ki şakaydı. Besin Değerleri: (Bir porsiyonda.) 395 kalori, 30 gr. protein, 48 gr. karbonhidrat, 5 gr. lif, 2 gr. şeker, 14 gr. yağ, 3 gr. doymamış yağ, 720 mg. sodyum. İyihisset.com #ALINTI __________________