Kilo vermek isteyen arkadaslar icin kendi değişimim ve tavsiyelerim
Vücut Geliştirme0 Mesaj
●47 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Vücut Geliştirme
- Kilo vermek isteyen arkadaslar icin kendi değişimim ve tavsiyelerim
-
07-10-2019, 09:03:45Herkese merhaba arkadaşlar.Bu belki de herkes icin ufak bir başarı olsa da siz değerli frmtr uyeleri ile paylaşmak istedim Oncelikle basladigim zaman ağırlık 120 kg dı. Cok fazla asitli icecek abur cubur tuketiyordum ve aşırı hareketsiz bir yaşamım vardı. Hayatimdan ilk başta şekeri cıkardım ama net cikardim.Sonra ekmeği kestim kesmek zorundaydim.Kilo verdirici herhangi bisey kullanamadim termojenik vs. Sabahlari hazirladigim limon maydonoz kurunu ictim ilk ay sağlıklı bi sekilde 4 kilo verdim 2.ay cardiomu arttirdim daha cok kosup daha fazla ip atladim yaptıkca seviyordum terledikce daha kuvvetli yapiyordum arkadaşlar once motivasyon herseyden once kafaya koyun yapicam olacak deyin bu şekilde 4. 5. Aya kadar geldim ve agirlik antremanlarinada girdim dayanıklılık stres guc akliniza ne geliyorsa ve başarılı oldum su an 181cm 94 kiloyum daha onumde cok yolum var biliyorum ama siz degerli abilerim kardeslerimle paylasmak istedim resimler aşağıdadır goruşmek uzere,sporla kalin __________________