Maneste 660 Saat Premiumlu İhtiyac Fazlası Cok Uyguna Char
Knight Online Ticaret0 Mesaj
●12 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Knight Online Ticaret
- Maneste 660 Saat Premiumlu İhtiyac Fazlası Cok Uyguna Char
-
07-10-2019, 01:08:06Maneste 660 Saat Premiumlu İhtiyac Fazlası Cok Uyguna Char - 1 TL Balıkesir Merhaba arkadaşlar 2 gun once kendi charımı burada sattım. https://www.frmtr.com/manes-k-/70828...le-priest.html Simdiye kadar ki farmlarımı hep dc preli olarak yapmıstım ama fazla para vermemek icin gold pre aldım. Charları kasmaya başladım daha sonra bi toplu olarak ms lere girince dc preye cok alıştığımı fark ettım Drop doğal olarak azaldı benımde hevesim ciddi manada kactı. Şuanki gold preli charımda hicbir item yoktur, sadece gorev itemleri vardır. Pazar yapacak ya da oyuna girme sorunu yaşayan arkadaşlar icin uygun fiyata vereceğim. Chara gıremıyorum 2 gun boyunca şehir dışında olacağım geldıkten sonra da pek gireceğimi zannetmiyorum. Duşunen arkadaşlar arayıp bilgi alabilirler. Charın fiyatı 40 tl dir. Site uzerinde almak isterseniz ise 50 tl olur. Cunku site benden en az 15 tl komisyon alıyor Daha fazla ayrıntı ve sorularınız icin 0506 682 5343 arayabilirsiniz arkadaşlar __________________