sevgili kardeşim hakanpaşa...

yazını okudum tebrik ederim ...

bizim bu forumda yazdığı yazılardan anladığım kadarı ile ehli sunnete karşı olan kyle ismindeki uyeye belki uyanır gercekleri anlar yanlışından vazgecer diye yapmış olduğum ayet ve hadis ile gerekse islam alimlerinin tavsiyeleri ile doğruları anlatmaya calışmaktayken senin bulduğun bağlantı olaya son noktayı koymuş ....

kyle hakkında misyoner diyordum ama bu isim az geliyor ...

misyonerler gayrimuslim olurlar karşısındakini dinden cıkartmak icin uğraşırlar ve ne yaptıklarını cok iyi bilirler...

ne yazıkki bizim arkadaşımız kendisini yerine gore peygamber...nebi..resul..ve mutlak murşit olarak tanıtan zavallı bir adamcağızın kurduğu sahte bir islam taklidi olan asla islamiyet ile alakası bulunmayan bir yalanlar dunyasına dalmış ve buradan cıkmasıda malesf cok zor cunku inanmış ve kendisini doğru yolda zannediyor ....

bu bahsi gecen adamcağız namlı bir ehli sunnet duşmanı yeri geldiği zaman kendisinin allahtan vahy aldığını allahı gorduğunu allah ile konuştuğunu iddaa eden bir sapık ...
kendi kurduğu bir teori olan (allaha ulaşmayı istemek ) bu yanlış ve aslı olmayan inancı gercek islamiyet'in yerine yerleştirmek icin utanmadan kuran ayetlerini kendi istediği şekile getirmek icin yanlış olarak acıklıyor..
ona gore yeryuzunde hic kimse mumin ve musluman değil ancak ona tabi olan ve onu murşit olarak kabul eden cennete girecekmiş geri kalanların hepsi cehenneme gidecekmiş namaz ve benzeri ibadetlerin hepsini yaptıklarını iddaa ederek gercek muslumanların kınamasından kendilerini gizlemekteler ama asla ibadet ile cennete gidilmez ancak bu adama ve sunduğu inanc sistemine tabi olacaksın şartını iman olarak kabul ediyorlar ve bunuda kurandan manasını değiştirerek ayetler vererek isbatlamaya calışıyorlar utanmadan sahabeleride bu işte kullanıyorlar ....

kendilerine gore basamaklar yapmışlar 1 den başlayan yukarı cıktıkca değişik mertebelere ulaşacakmış ve enson basamakta allahla goruşup konuşacakmış ve enteresanı bunların hepside olmeden once dunyada olacakmış ..cok ilginc hepside mutlak murşit olacakmış ....ve daha nice hayal mahsulu aslı astarı olmayan tecrube edilmesi ve gerceklik payı bulunmayan ve asla hz peygamberin sozlerinde belirtmediği haller ve hareketler... cok yazık cok ..

onların hadis ve peygamber sozune duşmanlıklarıda kendi sapık hallerini haber veren pek cok hadisi şerifin mevcut olmasından dolayı hadisleri devre dışı bırakıp kuran ayetlerinede arapcadan turkceye cevirirken istedikleri manayı yukleme imkanına kavuşmaktır..

ama bilmiyorlarmı guneş balcıkla sıvanamaz...

ben kyle'ye artık bir şey demek ihtiyacı duymuyorum zaten bu gune kadar anlattıklarımı ve ispatladıklarımı insaflı bir hıristiyan dinlese idi gercekten musluman olabilirdi...
ama bu arkadaşımız kendisini musluman zannettiği icin ona ne soylerseniz soyleyin hic bir şekilde anlayamayacaktır cok yazık ...

sevgili kyle bu gune kadar senin doğruları anlamak ve uyanmak acısından bazı sert cıkışlarım ve ithamlarım oldu bunu yaparken belki bu adamın sozleri canımı yakıyor neden bana kızıyor diyerek seni duşunmeye sevk etmesi amacı ile yaptım ..ama artık sana bu şekilde yaklaşmayacağım cunku fayda vermiyor sen kendi bildiğin gibi yaşa bizde kendi bildiğimiz gibi yaşayalım senin dinin sana benim dinim bana....

sakın birdaha bu koşede bahsi gecen konu hakkında propaganda yapma kendi siteleriniz ve forumlarınız mevcut gidiniz orada kendi aranızda tartışınız biz sizin inandıklarınıza inanmıyoruz biz zaten doğru olan islamın her şartını hayatımızın sonuna kadar yaşayacağız ve allahın rahmeti ile cennete gideceğiz inşaallah...

kyle'nin murşidini izlemek isterseniz turksat uydusundan nur tv adındaki kanaldan yayın yapmakta izleyin ve dediklerinin islam ile peygamberin haber verdikleri ile bir alakası varmı kararı siz verin...

teşekkurler hakanpaşa allah sana cennetini versin yaptığın hizmet karşısında ...