İstanbul'daki Dunya Gureş Şampiyonası'nda serbest stil 74 kiloda Turkiye'yi temsil edecek olan Batuhan Demircin, 30 Eylul'de dunya evine girecek. Milli gureşci, şampiyonada altın madalya kazanarak, bunu duğun hediyesi olarak eşine goturmek istiyor. İstanbul'da Pazartesi gunu başlayacak şampiyonada 74 kiloda mindere cıkacak olan Batuhan Demircin, yaptığı acıklamada, şampiyona icin yoğun bir kamp donemi gecirdiklerini soyledi. ''İyi hazırlandığımıza inanıyorum'' diyen milli gureşci, altın madalya icin motive olduğunu kaydetti. ''İstanbul'da şampiyonluğu hedefliyorum'' diyerek altın madalya kazanmak istediğini anlatan Demircin, şoyle konuştu: ''Madalya kazanmak guzel ama bunu kendi seyircimizin onunde altın madalya olarak almak cok daha anlamlı olacak. Bunu başarabilecek gucteyim. Gecen yıl buyuklerde Dunya Şampiyonası'na katılmıştım. Bu sene ikinci kez ulkemi temsil edeceğim. İstanbul'da daha tecrubeli olacağım. Şampiyonadan sonra duğunum var. 30 Eylul'de Ankara'da Esra Uzun ile evleneceğim. Eşime duğun hediyesi olarak altın madalya goturmek istiyorum. Bunun icin şampiyonada altın madalya kazanmam gerekiyor. Altın madalya kazınırsam duğun icin kimseden başka bir hediye beklemem.
Eurosport __________________
Duğun hediyesi altın
Spor Haberleri0 Mesaj
●12 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Duğun hediyesi altın
-
07-10-2019, 00:22:55