12-18 Eylul tarihlerinde İstanbul'da gercekleştirilecek 2011 Dunya Gureş Şampiyonası'nda, doğum gunu olan 17 Eylul'de mindere cıkacak 84 kilo serbest stil gureşcisi Serdar Boke, organizasyonu kariyerinin donum noktası olarak gorduğunu belirterek, hedefinin madalya kazanmak olduğunu soyledi. Dunya Şampiyonası hazırlıklarını surduren Serbest Gureş Milli Takımı'ndan Serdar Boke, yaptığı acıklamada, 17 Eylul 1986 tarihinde Kahramanmaraş'ta dunyaya geldiğini belirterek, 25. yaş gununu minderde kutlayacağını kaydetti. Boke, şoyle konuştu: ''17 Eylul hayatımın donum noktası olacak. Kariyerimin en onemli şampiyonası. Hedefim madalya kazanıp 2012 Londra Olimpiyatları'nın vizesini almak. Benim dedem, atam, babam hep gureşci. Soy ismimin anlamı 'gureşte, sporda başarılı' demekmiş. İsmimin anlamı da lider. İsmime ve soy ismime layık olursam, bu bize yeterli olacak. Rakiplerimi inceledim. Hicbirini hafife almıyorum. En ufak hatanın telafisi yok. Terimin son damlasına kadar savaşacağım.'' Serdar Boke, daha once Universitelerarası Dunya Gureş Şampiyonası'nda bronz madalya kazanmıştı.
Eurosport __________________
Serdar Boke doğum gununde mindere cıkacak
Spor Haberleri0 Mesaj
●12 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Serdar Boke doğum gununde mindere cıkacak
-
07-10-2019, 00:22:51