Avrupa Gureş Şampiyonası’nda mucadele eden milli takım kadrosunda yer alan ASKİ Sporlu gureşciler, 5 madalya kazandı. Rusya Federasyonu’na bağlı Dağıstan Ozerk Cumhuriyeti’nde organize edilen Avrupa Gureş Şampiyonası’nda mucadele eden milli takım kafilesinde yer alan ASKİ Sporlu gureşciler, elde edilen başarıda onemli pay sahibi oldu. Kaspiysk kentinde duzenlenen şampiyonada ASKİ Spor Kulubunun sporcuları, Turkiye’nin elde ettiği 13 madalyadan 5 tanesini boynuna takma başarısı gosterdi. Başkent ekibi forması giyen sporculardan grekoromen stilde Rıza Kayaalp altın, Enes Başar bronz, serbest stilde Taha Akgul ve Soner Demirtaş altın, Serdar Boke ise bronz madalya kazandı. ASKİ Spor Kulubu Başkanı Mehmet Genc, Turk gureşine hizmet etmeye devam edeceklerini belirterek, "Dağıstan’daki şampiyonada her zaman olduğu gibi kulup olarak uzerimize duşeni yaptık. Şampiyon olan ve minderde mucadele eden sporcu arkadaşlarımızı ve antrenorlerimizi kutluyorum. Ayrıca bize her zaman destek olan Ankara Buyukşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna’ya, ASKİ Genel Muduru Cumali Kınacı’ya ve yonetim kurulu uyelerimize teşekkur ediyorum." ifadelerini kullandı. AA __________________