Dunya ve Avrupa şampiyonu Kamal'dan vefa orneği
Spor Haberleri0 Mesaj
●14 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Dunya ve Avrupa şampiyonu Kamal'dan vefa orneği
-
06-10-2019, 23:08:00Milli gureşci Kerem Kamal mezun olduğu ortaokulda oğrencilerin sevgi gosterileriyle karşılandı. Oğrencilerin 'En buyuk şampiyon bizim şampiyon' sloganıyla karşıladığı Kamal, buyuk ilgi gordu. Dunya ve Avrupa Şampiyonu milli gureşci Kerem Kamal, mezun olduğu Avni Gemicioğlu Ortaokulu’nu ziyaret etti. Vefa orneği sergileyen şampiyon gureşci, oğrencilerin sevgi seli ile karşılaştı. Genclik ve Spor İl Muduru Yunus Ozturk, Avni Gemicioğlu Ortaokulu Muduru Mucahit Gundoğan, Mudur Yardımcısı Hatice Oğut, antrenor Suleyman Gungor ve oğretmenler eşliğinde gercekleşen ziyarette oğrenciler, Kerem Kamal ile fotoğraf cektirmek icin birbirleriyle yarıştı. Bol bol imza dağıtan başarılı sporcu, oğrencilerle sohbet edip, ozcekim yaptı. Oğrenciler, Kerem Kamal’ı 'En buyuk şampiyon bizim şampiyon' tezahuratları ile karşıladı. 2010 yılında okullara yonelik yaptıkları yetenek taramalarından keşfettikleri Kerem Kamal’ın kendisinden sonra gelen oğrencilere ornek olduğunu belirten Genclik ve Spor İl Muduru Yunus Ozturk, “Kerem yıllar once bu okuldan mezun oldu. Bu cocuklarımızın arasından cıktı. 2010 yılında okullara yapılan yetenek taramalarında secilen cocukları farklı farklı branşlara almıştık. O taramalardan cıkan Kerem Kamal kardeşimiz, şukurler olsun defalarca şampiyon oldu. Bu başarılarının devamının geleceğine inanıyoruz. Bizi burada karşılayan okul mudurumuze, mudur yardımcımıza, beden eğitimi oğretmenlerimize cok teşekkur ediyoruz. Ozellikle, ‘Vefa imandandır’ diyerek, bu ziyareti planladık. İnşallah Kerem kardeşimizi Olimpiyat Şampiyonu olarak da buraya getirmeyi istiyoruz. Kerem, kendisine ozenen, kendisini idol olarak alan kardeşlerine ornek olmaya devam edecektir” dedi. “Oğrencilerimiz Kerem’in izinden gidiyor” Okul Muduru Mucahit Gundoğan, Kerem’in oğrencilere guzel bir yol actığını ifade ederek, “Onun bize verdiği ilhamla okulumuzdan daha nice şampiyonlar cıkacaktır. Halk Eğitim Merkezi destekli okulumuzda ceşitli kurslar acmış bulunuyoruz. Bu kurslar sonucunda oğrencimiz Oznur Efe, judoda Balkan 2'ncisi oldu. Gureşte Turkiye derecelerimiz var. Bu konuda en buyuk destekcilerimiz Genclik ve Spor İl Mudurluğu’ne ve Halk Eğitim Merkezi’ne cok teşekkur ediyoruz. Kerem’in başarıları daim olsun” diye konuştu. “Avni Gemicioğlu’ndan mezun olduğum icin gururluyum” Avni Gemicioğlu Ortaokulu’nun hayatında onemli bir yere sahip olduğunu soyleyen Kerem Kamal da, “Mezun olduğum okula şampiyon olarak donmek beni cok mutlu etti. Bu okulda okudum ve buradan mezun olduğum icin gururluyum. Oğrenci kardeşlerimizin yakın ilgisinden cok memnun kaldım. Onları fırsat buldukca ziyaret edip, bilgi ve deneyimlerimi paylaşmak istiyorum.İnşallah daha buyuk başarılarla yeniden burayı ziyaret ederim" ifadelerini kullandı. İHA __________________