Satılık İtemli Mage Ringde Verilecektir.
Knight Online Ticaret0 Mesaj
●14 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Knight Online Ticaret
- Satılık İtemli Mage Ringde Verilecektir.
-
06-10-2019, 22:49:57Merhaba; - 2x Mage Holy Kafalık Goğusluk ve 3x +7 Secret Donluk kolluk ayaklıklı buglu set. 1000 TL Buglu setin resmini aşağıya bırakıyorum. Knight tarihinin gelmiş gecmiş en yuksek hp bonusu ve lr kaybı yaşamadan yapacağınız kombin settir. Mage vs lerinde kitlenme oranı bir hayli duşuktur. - +8 Book of wisdom Fire 900 TL - +3 Lbol +3 Dual fr +2 Dual Lkp Hp Cross ( Oyun ici gb fiyatından hesaplanarak tutar bilgisi paylaşılabilir. ) İtemler ayrı şekilde de satılabilir... --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ayrıyetten karakterin ozellikleri; Irk : Karus Cuce Mage Np : 860k Skill Durumu : 80 Fr 45 Lr Master 23 verilmiştir. Exp Durumu : 83/1 %70 Tum gorevler duruyor. Sadece eslantı yaparak reb 2 olabilirsiniz. Achive Durumu : 100 Def acık. Karaktere ring basılarak verilecektir. Ringli fiyatım 650 TL dir. Siteden komisyonlu satış durumunda komisyonu alıcı taraf oder. Pazarlık soz konusu değildir. İlgilenenler oyun ici pm : iBrozo ve PunchMeinkampf nicklerinden ulaşabilirler. Boş muhabbet icin zamanımı harcamayın fiyatları uygun tuttum. __________________