Ivanovic iyi başladı!
Spor Haberleri0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Ivanovic iyi başladı!
-
06-10-2019, 22:00:08Gecen yılki Roland Garros ile bu yılki Avustralya Acık'ın ikincisi Ivanovic, İsvicreli rakibi Sofia Arvidsson'ı 6-2 ve 7-5'lik setlerle 2-0 yenerek bir ust tura cıktı. Sırp tenisci, mac sonrası yaptığı acıklamada, gecen yılki anılarının depreştiğini belirtirken, ''Bugun turnuvanın ilk gunuydu ve biraz heyecanlıydım. Zor bir mactı'' dedi. 2006 yılında Fransa Acık'ta yarı finale yukselen 15 numaralı seri başı Cek tenisci Nicole Vaidisova ise vatandaşı Iveta Benesova'ya 7-6 (2) ve 6-1'lik setlerle yenilerek, turnuvaya veda eden taraf oldu. -TEK ERKEKLER- Tek erkeklerde Avustralya Acık'ın şampiyonu 3 numaralı seri başı Sırp Novak Djokovic, Alman rakibi Denis Gremelmayr'ı 4-6, 6-3, 7-5 ve 6-2'lik setlerle 3-1 yenerek, ust tura yukseldi. Saldırgan tavırları nedeniyle rakibinin kendisini şaşırttığını ifade eden Djokovic, ''Aslında en ust formumda değildim, ancak mucadeleye devam ettim ve başardım'' diye konuştu. 6 numaralı seri başı Arjantinli David Nalbandian da vatandaşı Carlos Berlocq'u 6-2, 6-4 ve 6-1'lik setlerle 3-0 yenmeyi bildi. 7 numaralı seri başı ABD'li James Blake de Alman rakibi Rainer Schuettler'i 6-4, 6-1 ve 7-6 (3)'lık setlerle 3-0 yenerek, ikinci tura cıktı. __________________