İspanyol tenisci Rafael Nadal, sakatlığı nedeniyle Londra’da duzenlenecek ATP Dunya Turu Finalleri’nden cekilme kararı aldı. Tek erkeklerde dunya 2 numarası İspanyol Rafael Nadal, Profesyonel Tenisciler Birliği (ATP) Dunya Turu Finalleri’nde sakatlığı nedeniyle yer alamayacak. Sosyal paylaşım sitesi Facebook hesabından sağlık durumuna ilişkin acıklamada bulunan 32 yaşındaki Nadal, "Gecen hafta karın kaslarımdaki problem nedeniyle Paris’teki turnuvadan cekilmek zorunda kaldım. Bu problemden dolayı Londra’daki ATP Dunya Turu Finalleri’nde de mucadele edemeyeceğim. Ayrıca ayak bileğimde teşhisi uzun zaman once konan, beni rahatsız eden ve operasyon gerektiren bir sakatlık var. Bu boşluktan faydalanarak ayak bileğimden ameliyat gecirmeye karar verdim. Gelecek sezona tam anlamıyla hazır olmak istiyorum." ifadelerini kullandı. Nadal’ın turnuvadan cekilmesinin ardından Sırp Novak Djokovic, tek erkekler dunya sıralamasında 2018 yılını zirvede tamamlamayı garantiledi. İngiltere’nin başkenti Londra’da 11-18 Kasım’da duzenlenecek ATP Dunya Turu Finalleri’ne, Nadal’ın yerine ABD’li John Isner katılacak. AA __________________