Tenisin yaşayan efsanesi Roger Federer, Avustralya Acık oncesinde CNN'e verdiği roportajda 2002 yılında hayatını kaybeden antrenoru Peter Carter ile ilgili bir soru karşısında gozyaşlarına engel olamadı. Tenisin yaşayan efsanesi Roger Federer, sezonun ilk Grand Slam turnuvası olan Avustralya Acık oncesinde CNN'e cok ozel bir roportaj verdi. İsvicreli tenisci, 2002 yılında hayatını kaybeden antrenoru Peter Carter'la ilgili bir soru uzerine gozyaşlarına boğuldu. CNN muhabirinin "Carter, 20 Grand Slam kazanabileceğini duşunuyor muydu?" sorusu karşısında duygusal anlar yaşayan efsanevi raket, bir sure ağladıktan sonra şu yanıtı verdi: "Umarım benimle gurur duyuyordur. Benim harcanmış bir yetenek olmamı istemezdi diye tahmin ediyorum. Onun vefatı, benim icin bir uyanma cağrısıydı ve o gunden bu yana cok daha sıkı calışıyorum." Avustralyalı Peter Carter, 1 Ağustos 2002 yılında Guney Afrika'da gecirdiği trafik bir kaza sonucu hayatını kaybetmişti. Federer, bu elim olaydan sonra Avustralya Acık'ta her yıl Carter'ın ailesini kendi locasında ağırlıyor. Gazeteler __________________