Tenis Turnuvası sona erdi [Gs Tim]
Spor Haberleri0 Mesaj
●16 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Tenis Turnuvası sona erdi [Gs Tim]
-
06-10-2019, 20:58:07Tenis Turnuvası sona erdi Ankara Tenis Kulubu (ATK) Kortları'nda, 7-15 Nisan tarihleri arasında duzenlenen Ankara Valiliği Tenis Turnuvası sona erdi. 120 sporcunun katılımıyla ve 5 ayrı kategoride gercekleştirilen turnuvada ilk 2 icinde yer alan sporculara odullerini Ankara Valisi Kemal Onal'ın yanı sıra, Ankara İl Genel Meclisi Başkanı Emrullah Eren, Ankara İl Ozel İdare Genel Sekreteri Mehmet Cetin, ATK İkinci Başkanı Beyazıt Anbar ve ATK Takım Kaptanı İsmail Geliş verdi. Ankara Valisi Kemal Onal, bir sure once kaybettiği eşi Emel Onal adına verilen ''En başarılı bayan sporcu'' odulunu Nurşen Ayan'a verirken duygulu anlar yaşadı. Torende konuşan vali Onal, bir sure once kaybettiği eşi adına odul verilmesinin kendisi icin ayrı bir onem taşıdığını belirterek, ''Şimdiye kadar cok odul verdim. Şu anda verdiğim odullerin ayrı bir onemi var. 262 gun once kaybettiğim eşim Emel adına odul veriyorum. Bu guzelliği hayata gecirenleri kutluyorum. Geleceğin teniscilerini, velileri, ATK başkanı ve yoneticilerini de bu turnuvadan dolayı kutluyorum'' dedi. Ankara Tenis Kulubu (ATK) İkinci Başkanı Emel Sezgin, Kemal Onal'a şilt verdi. Tenis raketi ve tişortun hediye edildiği turnuvada ilk 2 icinde yer alan sporcular ise şoyle: 8 Yaş Grubu: (Erkekler ve kızlar, bu kategoride birlikte mucadele ediyor): 1-Umut Mallı, 2-Victoria Corigan 9 Yaş Grubu Kızlar: 1-Deniz Paykoc, 2-Ayşenur Okatan 9 Yaş Grubu Erkekler: 1-İbrahim Demir, 2-Cengiz Aksu 10 Yaş Grubu Kızlar: 1-Fulya Genc, 2-Tuna Kaya 10 Yaş Grubu Erkekler: 1-Selahattin Boran, 2-Ahmet Arıkan 12 Yaş Grubu Kızlar: 1-Sultan Gonen, 2-Simge Muratoğlu 12 Yaş Grubu Erkekler: 1-Doruk Doğanay, 2-Serkan Deniz 14 Yaş Grubu Kızlar: 1-Nurşen Ayan, 2-Ece Akıncıbay 14 Yaş Grubu Erkekler: 1-Durukan Durmuş, 2-Sarp Laleli. __________________