Roddick efsane Connors'a emanet
Spor Haberleri0 Mesaj
●37 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Roddick efsane Connors'a emanet
-
06-10-2019, 20:44:45Roddick efsane Connors'a emanet Teniste bir donemin 1 numaralı ismi ABD'li Andy Roddick'i tenisin efsane ismi Jimmy Connors calıştıracak. Los Angeles'ta bulunan tenis merkezinde basın konferansı duzenleyen Andy Roddick, ''Artık bir antrenorum var'' derken, kariyerine yeni başarılar eklemek icin Connors ile calışma kararı aldığını acıkladı. Fransa Acık'ta başarılı olamayarak daha ilk turlarda elenen Roddick'in Connors ile anlaştığı ve beraber calışacakları daha once basında yer almıştı. Basın konferansında konuşan Connors ise kendisini hicbir zaman antrenor olarak hayal edemediği belirtirken, Roddick'in yeniden 1 numaraya yukselmesi icin beraber calışmanın şans olduğunu kaydetti. Connors, ''Beni ben yapan şeylerden bazılarını ona da vermek istiyorum. Roddick, bunları sunger gibi cekmek zorunda. Zaten iyi bir tenisci olduğunu kazandığı 109 turnuva ve 1 Grand Slam ile kanıtladı. Ben onu daha iyi hatta en iyi yapmaya calışacağım'' diye konuştu. 2003 yılında ABD Acık'ta zafere ulaşan ve aynı yıl icinde 1 numaraya yukselen 23 yaşındaki Roddick, 2004 ve 2005 yılında Wimbledon'da Roger Federer ile finalde karşılaşmış ve her 2 yıl icinde de tenisin 3 numaralı ismi olmuştu. Bu yıl icinde ciddi bir başarı elde edemeyen ABD'li raket, ATP klasmanında da 10 numaraya kadar gerilemişti. __________________