Oncelikle hayvanları cok severim.12 yaşında kaplumbağa ve 2 yasında iguana besliyorum.Bugunde bir kopek denk geldi.Barınağa gidecekti 4 kardeşiyle beraber.1 tanesini ben alıym dedim ,kıyamadım.Durumum olsa hepsini alırdım

Annesi safkan ingiliz tazısı secere gibi biseyde gosterdi.Fakat ben pek bilmiyorum bu işleri.Sadece kucakladım ve getirdim.Evden hic cıkmamış bir kopekti ilk benimle cıktı.Yeşili gorunce yurumeyi bıraktı cimlerde 1 saat oynadık.Gelmeyecekti kucağımda getirdim yine.

Benim sorunum şu ki geldiği zaman hic sıkıntı yoktu gayet guzel oynadık.Ara ara huysuzlanıyoruz.Yani saldırgan oluyor.bi sureliğine.kuduruyo oyuncakları var onlarla bayaa sert oynuyo ve elbisesiyle kavga ediyor.Sonra enerjisi bitip uyuyor.Uyandığı zaman hic bişey olmamıs gibi yine geliyor.Birincisi bu .İkincisi ise surekli ayağımı dişleme derdinde.Cıplak gorduğu zaman ayakları dişliyor dişi yok fakat cıktıgında tehlikeli olacak gibi

Tuvalet sorunumuz da tamam.Evden geldiği icin biliyor az cok.Yayvan bir kaba gazete ve talas serdim.Arada yanlıslık oluyor ama alısır diye duşunuyorum.Daha oncede soylediğim gibi pek bir bilgim yok ve edinmek istiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim

Teşekkurler..